Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W jaki sposób wyłączyć to wpychanie na siłę wygląd w ofertach sprzedaży dodatkowych rynków ? Chodzi o te flagi, nie sprzedaję i nie będę sprzedawał poza PL, a przez to oferty sprzedaży nie mieszczą się na ekranie, bez znaczenia jaka rozdzielczość ustawiona. Wiem, to wszystko żeby było LEPIEJ.
@abakus-olsztyn nie będzie możliwości wyłączenia tej opcji. Jeśli masz propozycję zmiany, to zachęcam do podzielenia się nią tutaj. 😊
@Sa_nova @abakus-olsztyn po co jest to przesuwane, nie nie można było dostosować ilosci informacji do wielości ekranu !
A tak po co jest ta zakładka rynki na liście, większość sprzedaje tylko PL a ktoś kto ogarnia rynki to wie o tym 🙂
Litości! Czy pracownicy/informatycy odpowiadający za te wszystkie "pomocne" zmiany mogą przez miesiąc popracować jako sprzedający na allegro i poznać te rewelacje od drugiej strony? Nie wierzę, że ktoś sprawdził funkcjonalność tej zmiany przed puszczeniem tego dalej. Nie chcę się czepiać, ale po minucie mam dosyć. Ta zmiana to koszmar dla oczu, utrudniający pracę. Ergonomia na poziomie zerowym.
@actp-sklep Odnoszę wrażenie, że Informatycy, nie tylko na Allegro, to ludzie, którzy znając język (programowania) biorą się za pisanie Trylogii. Przykład z terminala płatniczego czołowego polskiego banku: komunikat na nim wymaga lupy, choć wolnego miejsca jest aż nadto.