Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, bardzo proszę aby któraś z Pań wyjaśniła mi w jaki sposób naliczane są opłaty dodatkowe za podjazd kuriera i od ilu paczek? Mam na Allegro dwa konta, podjeżdża do nich danego dnia jeden kurier DPD odbiera 8 paczek. 3 paczki Allegro one, 4 paczki allegro kurier dpd z jednego z kont i 1 paczkę allegro kurier dpd z drugiego z kont. Przypominam z tego samego adresu odbiera wszystkie te paczki. Proszę mi wyjaśnić dlaczego zatem dostaję opłatę dodatkową na koncie z którego danego dnia była 1 paczka? Dziękuję
@Sklep-Boma dogadaj się z kurierem i nie zlecaj podjazdu po 1 paczkę
to nie jest odpowiedź na moje pytanie, a jak na jednym koncie mam 3 paczki a na drugim 2 to co? dla mnie to jest chora sytuacja. oddaję kilkanaście paczek czasami a i tak doliczają mi opłaty dodatkowe. Chcę jasną odpowiedź od Allegro.
@Sklep-Boma wiem ,że kijowo to wygląda , ale system nie zsumuje Ci paczek w jeden podjazd z dwóch kont sprzedażowych , pozostają nadania w punktach lub automatach lub wydłużenie czasu wysyłki i czekanie , aż się uzbiera .
dziś nawet znalazłam opłatę za podjazd a paczka była nadana w punkcie 😄 zrobiłam im screen ze strony dpd i nadania. Paranoja i jawne wyłudzenia kasy.
@Sklep-Boma tak , jest to możliwe jeśli zlecisz podjazd , a nadasz w punkcie .
@mdrogeria to nic nie da, zlecam z konta na DPD i tak naliczają na allegro 🙂
@sklep_solpio ja takich problemów nie mam , podjeżdża po 1 bez dopłat
Ciekawe, u mnie to tak nie działało. Nawet sam jeździłem swojego czasu i wrzucałem osobiście na sorter DPD. W dniu nadania było OK, paczka miała pierwszy status na sortowni. Następnego dnia patrzę na śledzenie, a tu przybył rzekomy odbiór paczki przez kuriera u mnie ze wsteczną datą! A skoro pojawił się odbiór paczki u mnie, to pojawiła się po dwóch miesiącach opłata za podjazd.
ALE PAJAC NIE CHCE BRAC PACZKI JAK NIE MA PODJAZDU I CO W TEDY MAM ZROBIC
Cześć @Sklep-Boma, jeśli przekażesz kurierowi co najmniej 4 przesyłki, zlecenie odbioru będzie bezpłatne. Liczba ta jest liczona na jedno konto i nie zależy od adresu odbioru. Tak jak wspomniał @mdrogeria, system nie sumuje przesyłek z różnych kont sprzedażowych.
U MNIE JEST SYTULACJA ZE ON CHCE DO KAZDEJ PACZKI PODJAZD I MOJE PYTANIE JEST CZY JAK ZAZNACZE PODJAZD DO KAZDEJ PACZKI TO ONI MNIE SKASUJA ZA JEDEN PODJAZD CZY DO KAZDEJ PACZKI BEDZIE DOLICZONY PODJAZD NP. MAM 5 PACZEK Z Z ROZNE NADANIE DPD I ALLEGRO DELIVERY DPD