anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sales center

MAMY ROZWIĄZANIE!
bbautobb
#8 Zapaleniec#

Mimo wyboru języka polskiego wszystko jest po angielsku. Nie mogę wystawić aukcji przez mój asortyment i dalej "wystaw podobną" po uzupełnieniu wszystkich danych klikam wystaw i pojawia się pusta strona z zaakceptowaniem plików cookies i tak cały czas. Przy zamówieniach zaznaczam, że wysłałem paragon poza allegro i znów pojawia się pusta strona. Nie można normalnie pracować, wystawiać aukcji. To sales center to jakiś kiepski żart. Przywróćcie starą dobrze działająca wersję i przestańcie utrudniać ludziom życie.

oznacz moderatorów
108 ODPOWIEDZI 108
q3qPL
#13 Ambasador#

@la_nika czy możesz jeszcze podpytać kiedy przeniosą wielowariantowość do salescenter?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@q3qPL ok! Dowiem się, czy w ogóle będzie i dam znać. Obecnie narzędzie do wielowarianowości nie jest dostępne w Sales Center, ale nadal jest dostępne w Moim Allegro (nawet dla sprzedających, którzy nie mają już dostępu do zakładki Sprzedaż). Z poziomu Sales Center linkujemy do tego miejsca (Asortyment > Oferty wielowariantowe > "Przejdź do Mojego Allegro").  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
q3qPL
#13 Ambasador#

To widzą wszyscy po kliknięciu w zakładkę w salescenter, tak samo tabele rozmiarów

wielowar.jpg

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@q3qPL a po kliknięciu "przejdź do Mojego Allegro", widzą tę zakładkę

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@eightbitclone2 przepraszam, że jeszcze nie wróciłam z odpowiedzią, otrzymam ją na początku przyszłego tygodnia i od razu dam Ci znać. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@eightbitclone2 wracam z informacjami.
Nie planujemy, aby Allegro Pay Business pojawiło się w Sales Center, ponieważ to usługa dla kupujących i znajduje się ona na Allegro Business (Zakupy > Allegro Finanse > Allegro Pay Business). 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
eightbitclone2
#14 Krzewiciel#

Hmm ? Więc , po 3 tygodniach oczekiwania ,  a do tego,  po przeniesieniu mojego tematu,  założonego wcześniej osobno. W którym  mi moderatorka MIMary osobiście obiecywała sie zająć ta sprawą ..  Cóz, temat zniknał, wypowiedzi też,  Doczekałem się tylko przeniesienia mojego zapytania do tego jednego wątku i odpowiedzi  w waszym stylu 😉  Żenada.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@eightbitclone2 ani temat, ani żadna Twoja wypowiedź nie zniknęły. W tym wątku zebraliśmy tematy związane z Sales Center, a Twoje pytanie go dotyczy. 
Marysia zajęła się sprawą, dlatego otrzymałeś odpowiedzi na swoje pytania. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Decorjart
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry.

gdzie w nowym Allegro Sales do którego zostałam przeniesiona, znajdę usługę wielowariantowości produktu. Chciałabym połączyć oferty jak dawniej. Nawet jak uda mi się przejść na poprzednie allegro to wybierając usługę wielowariantowości przerzuca mnie do sales center i mogę wybrac z narzędzi, które są tam dostepne. pozdrawiam

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
Decorjart
#8 Zapaleniec#

Niestety, tam problem też nie jest rozwiązany. Dlatego od razu napisalam ze przerzuca mnie do sales i na tym koniec

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@q3qPL narzędzia do wielowariantowości ofertowej nie będzie w Sales Center, ponieważ docelowo zastąpi je wielowariantowość produktowa. W narzędziu do wielowariantowości produktowej, sprzedający będą mogli zgłaszać sugestie do wariantów stworzonych na podstawie Katalogu Produktów, nie będą mogli tworzyć własnych wariantów, więc samo narzędzie będzie działało inaczej, niż obecnie działa zakładka Wielowariantowość. Narzędzie do wielowariantowości produktowej będzie w przyszłości dostępne w Sales Center.

@Decorjart czy możesz przesłać filmik (na adres spolecznosc@allegro.pl), na którym przerzucenie z Mojego Allegro z powrotem do Sales Center będzie widoczne (mogą też być zrzuty z widocznym pełnym ekranem razem z paskiem z adresem strony oraz godziną i datą). 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Decorjart
#8 Zapaleniec#

Dziękuje, wczesniej nie wyświetlało mi się "przejdz do mojego allegro"- teraz juz jest. Dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów
q3qPL
#13 Ambasador#

Chociaż nie jest to dobra informacja, dziękuję za odpowiedź 😄

oznacz moderatorów
ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@q3qPL polecamy się 🙂

Paula
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Numi-Tom
#8 Zapaleniec#

TO JAKIŚ ŻART UTRUDNIAJĄCY PRACĘ !!!! ŻENADA ALLEGRO!!!

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@Numi-Tom a coś więcej ? do nadawania paczek Delivery się nadaje do niczego innego nie używam 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów
tekla333
#8 Zapaleniec#

Coraz gorzej z tym allegro 

.sales center jest niedopracowany ja nieoge wysłać paczki 

oznacz moderatorów
brakestop
#16 Inspirator#

@tekla333 u mnie nadal działa po staremu https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/zamowienia/

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów
tekla333
#8 Zapaleniec#

Zgadzam się ten sales center to dobry zart .Ja nie mogę nadać przesyłek masakra .Po co ta zmiana moim zdaniem to wszystko gorzej wygląda 

oznacz moderatorów