Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mimo wyboru języka polskiego wszystko jest po angielsku. Nie mogę wystawić aukcji przez mój asortyment i dalej "wystaw podobną" po uzupełnieniu wszystkich danych klikam wystaw i pojawia się pusta strona z zaakceptowaniem plików cookies i tak cały czas. Przy zamówieniach zaznaczam, że wysłałem paragon poza allegro i znów pojawia się pusta strona. Nie można normalnie pracować, wystawiać aukcji. To sales center to jakiś kiepski żart. Przywróćcie starą dobrze działająca wersję i przestańcie utrudniać ludziom życie.
@la_nika czy możesz jeszcze podpytać kiedy przeniosą wielowariantowość do salescenter?
@q3qPL ok! Dowiem się, czy w ogóle będzie i dam znać. Obecnie narzędzie do wielowarianowości nie jest dostępne w Sales Center, ale nadal jest dostępne w Moim Allegro (nawet dla sprzedających, którzy nie mają już dostępu do zakładki Sprzedaż). Z poziomu Sales Center linkujemy do tego miejsca (Asortyment > Oferty wielowariantowe > "Przejdź do Mojego Allegro").
To widzą wszyscy po kliknięciu w zakładkę w salescenter, tak samo tabele rozmiarów
@q3qPL a po kliknięciu "przejdź do Mojego Allegro", widzą tę zakładkę.
@eightbitclone2 przepraszam, że jeszcze nie wróciłam z odpowiedzią, otrzymam ją na początku przyszłego tygodnia i od razu dam Ci znać.
@eightbitclone2 wracam z informacjami.
Nie planujemy, aby Allegro Pay Business pojawiło się w Sales Center, ponieważ to usługa dla kupujących i znajduje się ona na Allegro Business (Zakupy > Allegro Finanse > Allegro Pay Business).
Hmm ? Więc , po 3 tygodniach oczekiwania , a do tego, po przeniesieniu mojego tematu, założonego wcześniej osobno. W którym mi moderatorka MIMary osobiście obiecywała sie zająć ta sprawą .. Cóz, temat zniknał, wypowiedzi też, Doczekałem się tylko przeniesienia mojego zapytania do tego jednego wątku i odpowiedzi w waszym stylu 😉 Żenada.
@eightbitclone2 ani temat, ani żadna Twoja wypowiedź nie zniknęły. W tym wątku zebraliśmy tematy związane z Sales Center, a Twoje pytanie go dotyczy.
Marysia zajęła się sprawą, dlatego otrzymałeś odpowiedzi na swoje pytania.
Dzień dobry.
gdzie w nowym Allegro Sales do którego zostałam przeniesiona, znajdę usługę wielowariantowości produktu. Chciałabym połączyć oferty jak dawniej. Nawet jak uda mi się przejść na poprzednie allegro to wybierając usługę wielowariantowości przerzuca mnie do sales center i mogę wybrac z narzędzi, które są tam dostepne. pozdrawiam
Niestety, tam problem też nie jest rozwiązany. Dlatego od razu napisalam ze przerzuca mnie do sales i na tym koniec
@q3qPL narzędzia do wielowariantowości ofertowej nie będzie w Sales Center, ponieważ docelowo zastąpi je wielowariantowość produktowa. W narzędziu do wielowariantowości produktowej, sprzedający będą mogli zgłaszać sugestie do wariantów stworzonych na podstawie Katalogu Produktów, nie będą mogli tworzyć własnych wariantów, więc samo narzędzie będzie działało inaczej, niż obecnie działa zakładka Wielowariantowość. Narzędzie do wielowariantowości produktowej będzie w przyszłości dostępne w Sales Center.
@Decorjart czy możesz przesłać filmik (na adres spolecznosc@allegro.pl), na którym przerzucenie z Mojego Allegro z powrotem do Sales Center będzie widoczne (mogą też być zrzuty z widocznym pełnym ekranem razem z paskiem z adresem strony oraz godziną i datą).
Dziękuje, wczesniej nie wyświetlało mi się "przejdz do mojego allegro"- teraz juz jest. Dziękuję za pomoc.
Chociaż nie jest to dobra informacja, dziękuję za odpowiedź 😄
@q3qPL polecamy się 🙂
TO JAKIŚ ŻART UTRUDNIAJĄCY PRACĘ !!!! ŻENADA ALLEGRO!!!
@Numi-Tom a coś więcej ? do nadawania paczek Delivery się nadaje do niczego innego nie używam 😄
Coraz gorzej z tym allegro
.sales center jest niedopracowany ja nieoge wysłać paczki
@tekla333 u mnie nadal działa po staremu https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/zamowienia/
Zgadzam się ten sales center to dobry zart .Ja nie mogę nadać przesyłek masakra .Po co ta zmiana moim zdaniem to wszystko gorzej wygląda