anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sales center

MAMY ROZWIĄZANIE!
bbautobb
#8 Zapaleniec#

Mimo wyboru języka polskiego wszystko jest po angielsku. Nie mogę wystawić aukcji przez mój asortyment i dalej "wystaw podobną" po uzupełnieniu wszystkich danych klikam wystaw i pojawia się pusta strona z zaakceptowaniem plików cookies i tak cały czas. Przy zamówieniach zaznaczam, że wysłałem paragon poza allegro i znów pojawia się pusta strona. Nie można normalnie pracować, wystawiać aukcji. To sales center to jakiś kiepski żart. Przywróćcie starą dobrze działająca wersję i przestańcie utrudniać ludziom życie.

oznacz moderatorów
108 ODPOWIEDZI 108
ubraniaAgnes
#8 Zapaleniec#

Jest nick na allegro poradziku a inpost radziku i nie wiadomo jak będzie tłumaczyć inne 😞

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ubraniaAgnes dziękuję za zrzuty! Wyjaśnię co tutaj się stało i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź. Poproszę jeszcze o informację, czy tylko w tym jednym przypadku tak się stało? 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ubraniaAgnes problem najprawdopodobniej wynika z tego, że korzystasz z tłumaczenia przez przeglądarkę, gdy zmienisz język w Sales Center, klikają w rozwijanym menu na strzałkę przy Twoim loginie i "zmień język". Problem się nie powtórzy.

@JS-SILNIK o to samo poproszę Ciebie. Tłumaczenie woła o pomstę do nieba, bo nie jest nasze, robi to automatyczny translator 🙂  

W przyszłości język w Sales Center zmieni się automatycznie na taki jaki jest ustawiony na koncie. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
dhocar
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry . Proszę o podpowiedź gdzie w sales center znajdę zakładke ,która jest w finansach 

• Zwroty wpłat za zamówienia ( lista zwrotów płatności) . Jest ona w bieżącym allegro i potwierdza wpłate za zwrócony produkt.

Dziękuje i proszę o odpowiedź

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@dhocar musisz wejść w zakładkę "Finanse", a następnie rozwinąć menu i wybrać "Zwroty wpłat za zamówienia"

Zrzut ekranu 2024-08-10 o 18.22.43.png

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
dhocar
#8 Zapaleniec#

Właśnie rozwijam lecz nie mam tej zakładki przesyłam screenScreenshot 2024-08-10 182931.png

oznacz moderatorów
dhocar
#8 Zapaleniec#

Okej udało się zjechałem na dół i przesuneło do innych zakładek dziękuje za odpowiedź . Pozdrawiam

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@dhocar cieszę się, że się udało i polecamy się na przyszłość 🙂 Dobrego popołudnia! 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
gryfus01
#8 Zapaleniec#

stara wersja o wiele lepsza. z sales center nie można wyszukać ofert innych Sprzedających co również utrudnia zakupy, w starej wersji od razu widoczne wiadomości od Kupujących a tu szukaj i sprawdzaj. To jest tak jak ktoś nie ma zajęcia i robi wszystko, zeby utrudnić życie Sprzedającym

oznacz moderatorów
eightbitclone2
#14 Krzewiciel#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ . Ok, zmusiliście mnie do używania tego . Więc pytanie, gdzie w tym całym nieszczęsnym SALES CENTER mogę sprawdzić finansowanie przez Allegro Pay Buissnes i Allegro Merchant Finance ?

Wcześniej mogłem sprawdzić kiedy, za co  i jakie mam spłaty jasno i klarownie bo były zakładki w Konto/rozliczenia z Allegro/finanse/

eightbitclone2_0-1722775062518.png

Teraz w tym Sales Center , nie ma tego . No chyba że jest bardzo dobrze ukryte ?

I bardzo proszę bez wklejania głupich formułek z szablonu  o czyszczeniu ciasteczek albo zmienianiu przeglądarek . 

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć @eightbitclone2. Skonsultuję Twoje zgłoszenie i niedługo powrócę do Ciebie z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
eightbitclone2
#14 Krzewiciel#

No i jak wyszły konsultacje ?

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@eightbitclone2 zaloguj się na normalne konto to będziesz miał stary widok 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów
eightbitclone2
#14 Krzewiciel#

Trzymałem stary widok ile mogłem na koncie ale niestety, pewnego poranka sie okazało że  na stare lata zostałem allegrową testową  świnką morską i przymusowo musiałem sie do tego Sales Center zapisać bo po prostu  nie miałem innej opcji. Nawet pomimo zmiany przeglądarki i wyczyszczenia ciasteczek . Wam jeszcze nie wyłączyli starego widoku ? Mnie tak.

No ale teraz czekam właśnie  na te konsultacje z odpowiednim działem, przekazywanie do odpowiedniego departamentu żeby mieć zpowrotem użyteczne narzędzie a nie protezę.

Funkcjonariuszka Allegro , @MiMary  sama sie zadeklarowała że to konsultuje. Więc ja sie dopytuję jak te konsultacje idą.

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

My w firmie korzystamy z starego i nowego allegro do momentu pełnej migracji konta.

oznacz moderatorów
eightbitclone2
#14 Krzewiciel#

Halo, i jak te konsultacje ? Bo to już tydzień zleciał i nadal  nie mam żadnej informacji pomimo zadeklarowanej obietnicy z twojej strony . Niestety , nie wygląda mi to profesjonalne działanie choć sama takie  zadeklarowałaś wcześniej.  Gdzie mogę złożyć skargę na złą obsługę przez pracownika Allegro ?

oznacz moderatorów
eightbitclone2
#14 Krzewiciel#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_    Kolejny tydzień zleciał  i nadal nic ?

Sugeruje przyjrzeć się efektywności pracy funkcjonariuszki MiMary która sama się zadeklarowała . A teraz udaje ze jej nie ma.

eightbitclone2_0-1723828352804.png

oznacz moderatorów
Hoth24BrickStore
#10 Popularyzator#

Wylaczcie ten sales center, teraz trzeba sie dwukrotnie logowac w przegladarce... dodatkowo aplikacja allegro kieruje tez sales center do przegladarki w telefonie. To ma byc ulatwienie? Zrobcie cos z tym dziekuje 

oznacz moderatorów
SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  @Hoth24BrickStore 

Dokładnie. Proszę przesunąć termin przymusowego wprowadzenia tego badziewia, dopóki nie zostanie dopracowane do stanu używalności 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@eightbitclone2 przepraszam, że czekasz na odpowiedź!
Zakładka Allegro Merchant Finance jest dostępna w Sales Center, po rozwinięciu zakładki "Finanse":

la_nika_0-1723878024369.png

Dostępne zakładki to kolejno: Środki i historia operacji, Rozliczenia z Allegro, Nadchodzące opłaty, Podsumowanie kosztów, Faktury, Zwroty wpłat za zamówienia, Złożone wnioski, Kalkulator opłat i prowizji, Centrum zniżek, Merchant Finance. 
Jeśli chodzi o zakładkę Allegro Pay Business, muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość, dopytuję, czy ta zakładka będzie dostępna w Sales Center, dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów