Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie,
czy występują u Was problemy z sortowaniem ofert po popularności? Po włączeniu tej opcji wyskakują całkowicie losowe oferty: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Tak allegro spieprzyło wyszukiwarkę i twardo twierdzi, ze tak jest lepiej. A my nie wiemy co chcemy kupić i oni muszą to wybrać za nas.
A masz informacje czy to problem techniczny czy już na stałe?
@filtruj_pl Cześć. 🙂 Mogę to dla Ciebie zgłosić do odpowiedniego zespołu, ale podaj mi proszę jakiś przykład błędnego działania wyszukiwarki i sortowania ofert po popularności, możesz też dołączyć zrzut ekranu, żeby łatwiej zobrazować ten problem.
Witam,
zgłoszenie już zostało zarejestrowane u Was. Chciałem się po prostu dowiedzieć czy inni sprzedający również mają taki problem. Proszę sobie sprawdzić byle jaką kategorią np konsole 147130 - pierwsze oferty to są oferty z Allegro Lokalnie z zerową sprzedażą / kategoria Apple 48978 - to samo co z konsolami. Strasznie namieszaliście.
@ko_alka ale po co przecież wiecie co robicie żeby żeby zniechęcić kupujących do zakupów, może z czasem ogarną to i się przyzwyczają albo nie i pójdą do konkurencji 😞 Coraz więcej pojawia się niezadowolenia kupujących na forach i stronach a Wy dalej brniecie w to szambo 😞 Ostatnio jak koledze wytłumaczyłem jak teraz działa wyszukiwarka to wolał bym nie pisać co powiedział, bo przepłacił za karmę dla psów, dopiero jak wyłączył dopasowanie wskoczyła mu tańsza karma ( mowa tu o konkretnej marce którą kupuje systematycznie )
Swoją drogą ten guzik sortuj bez dopasowania powinien być na górze pod filtrami !!!
Ja Tobie chętnie podam problem z waszą szukajką, oto wątek na tym forum który poruszyłem miesiąc temu szukając płyt CD:
Podałem wam na tacy wszystko co chcieliście łącznie z ID wyszukiwania - żaden z adminów forum nawet nie raczył zabrać głosu.
Doczekam się w końcu odpowiedzi?
W przypadku sortowania po popularności to nie działa 🙂 Przy sortowaniu "cena: od najniższej" jak najbardziej wraca wszystko jak powinno.