Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy u was tak samo jak u mnie ostatnio jest zauważalny spadek sprzedaży?
Komu się żalisz ? promuj się 🙂
człowieku czy pisze tu żale? zapytałem innych sprzedających jak u nich to wygląda , jak zwykle znajdzie sie ktoś jak ty żeby durną odpowiedz napisać
@xkolejorzx a Ty taki ch.. od urodzenia, czy życie Cię wypaczyło? Promujesz się przez postawę klasycznego wycieczkowicza powodziowego i zwrotowego klienta Smart czyli własne cztery litery oraz pogarda dla innych. Weź walnij sobie tatuaż, **piiip**yknij furę na 150 rat miesięcznych, odwal 2 x po 14 dni w barze w Turcji i Grecji, i co jeszcze Ci tam influencerzy lub social media podrzucą - ale stąd zniknij hieno.
klasycznego wycieczkowicza powodziowego XD
influencerzy lub social media / nie oglądam takich rzeczy
zniknij hieno / nie żeruję
Najwidoczniej ciebie wypaczyło skoro ludzi obrażasz, a wcale ich nie znasz.
Pij w zacciszu swojej stodoły 🙂
@ProGastrojz Mniej więcej od dwóch tygodni obserwuję spory spadek ....... Widać znów ktoś w Allegro "suwaczkami" się bawi ......... To się cyklicznie powtarza tak mniej więcej od kwietnia - tydzień normalnej sprzedażny a potem dwa tygodnie spadku.....
To jest jakaś paranoja z tym allegro co chwilę takie akcje z spadkiem zamówień . Zastanawiające jest to kto na tym zarabia . Może w końcu jakiś urząd dobierze się do tyłka allegro i zrobi z nimi porządek
zgadza się...spadek wyraźny od dłuższego czasu:(
Jest zdecydowany spadek. Zastanawiam się czy to przez sytuację na południu Polski czy przez zmiany w Allegro. U nas okazało się, że oferty wyróżnione nie są widoczne w wyszukiwarce, właśnie przez nowe zmiany
nie ma to nic wspólnego z powodzią na pewno , a składa się na to kilka czynników. sami też to właśnie analizujemy, a ciągłe zmiany w serwisie tego nie ułatwiają
u mnie nie, więcej zwrotów za to.
Mogło by być lepiej ale bywało już gorzej . Przynajmniej nie ma reklamacji czy zwrotów .
Macie wszyscy Supercenę ? Narzekasz, zmień branżę, bo tego towaru są setki tysięcy plus markety.
@ProGastrojz to się niestety dzieje , a ma na to wpływ nowy sposób wyświetlania ofert , nie ma listingu jak dawniej tylko wyświetlany jest produkt z ofertą reprezentatywną , którą allegro uważa za najbardziej atrakcyjną , teraz masz tyko 2 wyjścia -
1. promowanie i ładowanie 30% prowizji , ale w tym wypadku bardzo łatwo zabić atrakcyjność oferty ceną końcową czyli balansujesz na cienkiej linii pomiędzy zyskownością , a robotą za darmochę ....lub jeszcze gorzej
2. wybudowanie atrakcyjności oferty ceną ,ale i w tym wypadku przy naporze konkurencji bardzo łatwo spaść poniżej kreski .
Cóż są spadki i trzeba sobie z nimi radzić. Nie samym allegro człowiek żyje choć zawsze lepiej kiedy jest wiecej zamówień to na wszystko trzeba znaleźc sposób.
Myślę że dotykasz sedna, produktyzacja to jeden wielki chaos, nowe wyświetlania ofert raczej nie pomagają a szkodzą.
@Pulse owszem szkodzą sprzedawcom , ale dla allegro liczy się zyskowność portalu , to chyba naturalne .