Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam juz zostaly wajsione wszystkie dyskuje wysylam potwierdzena wplat.prosz o odblokowanie kata.bardzo dziekuje i przepraszam.potwierdzenia zostaly wyslane przez formularz kontaktowy z wami bo tutaj nimoge wkleic potwierdzenia
@Emilio004 W tej sprawie, odpowiedź proszę na naszą wiadomość mailową z z 21 listopada. Jedynym sposobem, abyśmy mogli odblokować Twoje konto, jest wyjaśnienie wszystkich kwestii w korespondencji numer 18819674, którą z nami prowadzisz.
w dalszym ciagu mam zablowowane kato zadnego maila 21 listopada a wy mi mowicie ze wyslaliscie co ja mam robic gdzie wyslac potwierdzenia zaplaty 2 klientom
@Emilio004 Sprawdź proszę dokładnie swoją skrzynkę mailową, również foldery spam, powiadomienia i inne. Jeśli znajdziesz tę wiadomość, użyj po prostu opcji "odpowiedz".
wie pani co ja naprawde szukalem juz wszedzie juz wszedzie nie nieotrzymalem maila 21 listopada naprawde mozna go wyslac jeszcze raz.prosze i dziekuje
@Emilio004 W takim razie napisz proszę do nas jeszcze raz przez ten formularz zgłoszeniowy i poczekaj na odpowiedź od naszego pracownika.
witam w dalszym ciagu mam zblokowane kato wszystko zrobilem co chcieliscie to juz 50 dni to jest niepowazne i nierozumiem tego.prosze o ratunek.napisalem przez ten formularz co mi przyslaliscie i zadnej odpowiedzi nie otrzymalem
@Emilio004 Cześć. Wciąż nie otrzymaliśmy od Ciebie odpowiedzi w sprawie numer 18588123. Chodzi o przedstawienie nam, jak rozwiązałeś sprawę z dwoma kupującymi. Ich loginy są podane w wiadomości mejlowej, poszukaj jej proszę po numerze (18588123)
na jaka to poczte wyslalisci? e.kulmaczewski.wp.pl
@Emilio004 Tak, na adres z którego do nas pisałeś. Widzę, że przed chwilą odpisałeś na wiadomość. Poczekaj teraz proszę na weryfikację.
witam jak ja moglem dostac wiadomosc jak nic niema na mailu sprawdzalem wszedzie niema,ja niewiem o co tu chodzi,prosze tym sie zajac bo to jest niepowazne ja 50 dni zablokowane kato
witam do tej pory nie jest kato odblokowane ile mama czekac na ta weryfikacje?