Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Sprzedaje wideo domofon który wystawiłam za ponad 500 zł a kupujący z Czech zapłacił 689 CZK. Nie mam informacji czy to są raty czy cokolwiek ale domyślam się, że o to chodzi. Tylko w takim przypadku ja powinnam dostać całą kwotę ? A raty są między kupującym a allegro? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ .
@Jokerlonbard Podaj proszę numer zamówienia, o które chodzi.
672c4652-85be-11ef-8b51-35d1c0477846
Mogę liczyć na jakąś odpowiedź?
Sądzę że błąd w przeliczeniu, oby nie Twój, a taka możliwość istnieje: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Na innych przesyłkach jest ok.. ale niestety na telefon od allegro mogę się dopiero spodziewać w piątek, a sprzedaż spada w dół. Bo w tym przypadku nie wyśle produktu dopóki nie dowiem się o co chodzi, a jak widać na odpowiedź nie wiem czy się doczekam
@Jokerlonbard W tej ofercie jest ustawiona cena 689.00 CZK. Czy samodzielnie ją podałaś podczas wystawiania czy korzystałaś z Przelicznika cen?
Najlepiej skontaktuj się z klientem, żeby wyjaśnić sprawę i zaproponować rozwiązanie.
Przedmiot wystawiony był za 579 zł , zawsze korzystam z przelicznika cen.
Niestety nie jestem w stanie porozumieć się z osobą kupującą. I dlaczego to ja mam się kontaktować skoro to wina allegro? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Jokerlonbard Zrzut przedstawia widok oferty na allegro.pl. Na allegro.cz wygląda to tak:
Kontakt z klientem jest konieczny po Twojej stronie, ponieważ oczekuje on na realizację zamówienia. Jeśli w tej cenie nie będzie to możliwe, musisz go o tym poinformować.
Rozumiem, że korzystasz z naszego narzędzia do przeliczania cen? Przesłałam tę ofertę do sprawdzenia w zespole technicznym. Wrócę tutaj z informacjami, kiedy dostanę odpowiedź co jest przyczyną zgłaszanego przez Ciebie problemu.
@nat_not @Jokerlonbard jakiś czas temu był podobny przypadek 😞
A było jakieś rozwiązanie?
Tak korzystam z waszego przelicznika cen. W takim razie proszę o wykluczenie tej przesyłki z jakości sprzedaży, ponieważ paczka nie zostanie wysłana dopóki nie dostane z działu technicznego informacji.
Ja widzę co widnieje na allegro CZK ale to nie po mojej stronie wina tylko wychodzi na to, że wina stoi po waszym przeliczniku cen
Sprawdź inne swoje oferty na rynkach zagranicznych, żeby nie brać kredytu na adwokatów.
Systemy Allegro zaczynają żyć własnym życiem.
Tak zrobię. To jest paranoja
Witam. I są jakieś informację w mojej sprawie? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Jokerlonbard otrzymałam informację, że masz wpięte reguły tylko na allegro-sk i allegro-hu. Cena na allegro-pl i allegro-cz została ustawiona 26.10.2023 z formularza wystawiania ofert.
Tego dnia oferta została utworzona. Skorzystałeś prawdopodobnie z „Wystaw podobną” i cena została skopiowana z jakiejś innej oferty.
1."prawdopodobnie" a jeżeli nie jest błąd po mojej stronie? Co mam zrobić w tej sytuacji? Poprosiłam kupującego o anulowanie zakupu ale niestety nie odpisuje mi nic.
2. Można wykluczyć tą ofertę z jakości sprzedaży?