Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
U mnie czy Macie to samo . Po wprowadzeniu nr przesyłki system automatycznie zmienia status zamówienia na ,, wysłane ,, To nowe pseudoudogodnienie ?? Robi się bajzel ,trzeba ponownie zmieniać na ,, do wysłania ,,
@mdrogeria ja tez tak mam lecz nie mam z tym problemów.
Najpierw robie paczki jak juz mam je gotowe to sprawdzam gabaryty i nadaje. W momencie nadania numery uzupełniają sie automatycznie a przesyłki gotowe czekają na kurierów mając już status "wysłane"
Mnie to przeszkadza , la_nika co to znowu za udogodnienie ??
Mam to samo jest to uciążliwe tyle co ja zauważyłem że to dzieje się jedynie przy tych wklejonych a nie importowanych. W inpostach status się nie zmienia.
dawidof26_2007 wszystkie przesyłki importuję , po odświeżeniu strony z automatu mają status ,, wyslane ,, Na razie wklejam numer przesyłki i zmieniam status na ,, do wysłania ,, robota głupiego 🤐
@mdrogeria zakładka : zamówienia przy nazwie użytkownika masz : ustawienia
Tam możesz wejsc o dznaczyc. Wtedy nie bedezie sie status zmieniał automatycznie
_Likos_ nie korzystam z abonamentu , opcja niedostepna .
Ta opcję od zawsze mam odznaczoną i zmienia na wysłane
@mdrogeria Ciekawe jak to wygląda od strony kupującego gdy próbuje sprawdzić przesyłkę wprowadzając kod śledzenia🤔 Gdybym zobaczył status "wysłane" i go sprawdził to będzie "w drodze" ?🤔
ZibiK30 nie , ,, przygotowana przez nadawcę ,, , status zmienia się po nadaniu .
@mdrogeria "wysłane" to myślałem, ze już nie trzeba wysyłać 😂 😉 Ale już rozumiem w jakim sensie wysłane 🙂
@mdrogeria w przypadku braku abonamentu (opcja wyłączenia powiadomień o statusie zamówień jest dostępna już w podstawowej wersji) nie mamy możliwości wyłączenia tej funkcji, dzieje się to automatycznie - w momencie dodania numeru przesyłki do zamówienia jest wysłana wiadomość mailowa do Kupującego z linkiem do śledzenia przesyłki, niemniej dziękuję za Twoją opinię w tej sprawie, przekazałam ją do odpowiedniego działu, więc zostanie to przeanalizowane.
@dawidof26_2007 jeżeli masz odznaczoną tę opcję to status nie powinien się zmieniać, czy możesz napisać z jakiego narzędzia korzystasz nadając przesyłki? Postaram się to wyjaśnić.
Witam problem jest z zakładką zamówień bo nawet jak się nie poda numer przesyłki tylko naciśnie zapisz zmienia status na wysłane. Wystarczy kliknąć na numery przesyłek i zapisz ( czy się poda czy nie nr przesyłki zmienia status na wysłane )
la_nika rozumiem , ale bardziej właściwa byłaby zmiana statusu na ,, do wysłania ,, lub ,, w realizacji ,, , a jak się nie przypilnuje tak robi się bałagan w zamowieniach .
@mdrogeria przekazałam sugestię dodając, aby rozważyć wykorzystanie statusów, które zaproponowałeś.
@dawidof26_2007 konsultuję Twoją sprawę i gdy otrzymam odpowiedź, wrócę z nią tutaj.
la_nika Jestweś WIELKA !! 😀. Dzisiaj już wszystko GRA !! 😊 ... DZIĘKI