Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w tytule - myśleliście może o ewentualnym wprowadzeniu opcji priv dla Gadaczy? Myślę, że nie ma przeciwwskazań, jako że i tak można się przecież kontaktować - choćby poprzez "zadaj pytanie sprzedającemu" o ile ktoś coś sprzedaje. Można też niby podać i tutaj namiary na siebie...choć wolałbym, by było to mniej publiczne jednak. Obie metody jednak są ciut niewygodne, może by więc jednak pokusić się o wprowadzenie opcji "priv" dla Gadane?
I dalej - dział SiP (broń Boże odwrotnie!) czyli Sugestie i Pomysły. Wiem: obiecany. Nie wiem: kiedy.
A chciałbym wiedzieć; skoro "pracuję" tutaj w jakimś tam sensie - chciałbym mieć to miejsce pracy lepiej dostosowane do moich potrzeb.
@Client:79179573, wcale nieee 😐,
ciocia @WREDZIA-W1 jest dobra i zawsze chce pomóc 🤗
@WREDZIA-W1 Nie bardzo rozumiem po co karmisz trolla?
@Vryko Mam ambiwalentne podejście do pomysłu. Oczywiście bardzo dobrze pamiętam ( z łezką w oku) Stare Cafe, ale priv nie jest mi jakoś specjalnie niezbędny...
@Vryko Pomysł OK, ale nie wierzę żeby to kiedykolwiek wprowadzili. Zmiany na allegro są wprowadzane raczej w kierunku ograniczenia - zlikwidowania wszelkich kontaktów. Przykłady: Lokalne i "wygodny" czat, utajnienie nicków kupujących, utajnienie adresów e-mail... itd..
Ja przyszłość widzę tak: tutaj ma być jak na chińskim "nielubianym" serwisie - tam nawet nie wiesz od kogo tak naprawdę kupujesz, (zresztą po tych krzaczkach byś się i tak niewiele dowiedział)
Wiem. Też to zauważyłem. Ale - Wredka napisała do mnie przez Centrum Kontaktów (czy jak to się tam nazywa..) ja zaś pisałem przez "zadaj pytanie sprzedającemu". Więc kontakty jako takie - są, chodzi mi tylko o pewne usprawnienie komunikacji pomiędzy - wyłącznie - userami Gadane.
Jestem jak najbardziej za 🙂 Dawno temu można było przez nick kupującego skontaktować się z nim, co wielokrotnie ułatwiało życie i pozwalało rozwiązać wiele problemów - na przykład z nieuczciwym sprzedawcą. Pewnie jest jakiś sposób, by zgodnie z przepisami RODO umożliwić taka opcję.
A druga sprawa to pomysł ode mnie (nie wiem, gdzie to zamieścić, mój 1 post) : brakuje mi takiej wyszukiwarki produktów, bym mógł np wpisać np. 3 artykuły i żeby pokazało mi sprzedawcę, który ma je wszystkie u siebie w ofercie. Teraz trzeba wejść w pozostałe artykuły sprzedającego i szukać, co jest kłopotliwe.
@lucas115 Jest coś takiego. W oknie wyszukiwarki kliknij "Szukaj wielu".
@Vryko nie planujemy na Gadane takiej funkcji, w ten sposób możesz kontaktować się z nami na facebooku lub przez WhatsApp. Natomiast dzięki za sugestię.