anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sugestia - priv

Vryko
#18 Luminarz#

Jak w tytule - myśleliście może o ewentualnym wprowadzeniu opcji priv dla Gadaczy? Myślę, że nie ma przeciwwskazań, jako że i tak można się przecież kontaktować - choćby poprzez "zadaj pytanie sprzedającemu" o ile ktoś coś sprzedaje. Można też niby podać i tutaj namiary na siebie...choć wolałbym, by było to mniej publiczne jednak. Obie metody jednak są ciut niewygodne, może by więc jednak pokusić się o wprowadzenie opcji "priv" dla Gadane?

I dalej - dział SiP (broń Boże odwrotnie!) czyli Sugestie i Pomysły. Wiem: obiecany. Nie wiem: kiedy.

A chciałbym wiedzieć; skoro "pracuję" tutaj w jakimś tam sensie - chciałbym mieć to miejsce pracy lepiej dostosowane do moich potrzeb. 

konto zamknięte
Nie dotyczy

@Client:79179573, wcale nieee 😐,
ciocia @WREDZIA-W1 jest dobra i zawsze chce pomóc 🤗

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@WREDZIA-W1 Nie bardzo rozumiem po co karmisz trolla?

@Vryko Mam ambiwalentne podejście do pomysłu. Oczywiście bardzo dobrze pamiętam ( z łezką w oku) Stare Cafe, ale priv nie jest mi jakoś specjalnie niezbędny...

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Vryko   Pomysł  OK, ale  nie  wierzę  żeby  to  kiedykolwiek wprowadzili.  Zmiany  na  allegro  są  wprowadzane  raczej  w kierunku  ograniczenia -  zlikwidowania  wszelkich  kontaktów.  Przykłady:  Lokalne  i  "wygodny"  czat,  utajnienie  nicków kupujących,  utajnienie  adresów e-mail...  itd..

Ja przyszłość widzę tak:  tutaj  ma  być  jak na  chińskim  "nielubianym" serwisie -  tam  nawet nie  wiesz  od kogo  tak naprawdę  kupujesz,  (zresztą  po  tych  krzaczkach  byś  się i tak niewiele  dowiedział)

oznacz moderatorów

Vryko
#18 Luminarz#

Wiem. Też to zauważyłem. Ale - Wredka napisała do mnie przez Centrum Kontaktów (czy jak to się tam nazywa..) ja zaś pisałem przez "zadaj pytanie sprzedającemu". Więc kontakty jako takie - są, chodzi mi tylko o pewne usprawnienie komunikacji pomiędzy - wyłącznie - userami Gadane. 

lucas115
#7 Wielbiciel#

Jestem jak najbardziej za 🙂 Dawno temu można było przez nick kupującego skontaktować się  z nim, co wielokrotnie ułatwiało życie i pozwalało rozwiązać wiele problemów - na przykład z nieuczciwym sprzedawcą. Pewnie jest jakiś sposób, by zgodnie z przepisami RODO umożliwić taka opcję.

A druga sprawa to pomysł ode mnie (nie wiem, gdzie to zamieścić, mój 1 post) : brakuje mi takiej wyszukiwarki produktów, bym mógł np wpisać np. 3 artykuły i żeby pokazało mi sprzedawcę, który ma je wszystkie u siebie w ofercie. Teraz trzeba wejść w pozostałe artykuły sprzedającego i szukać, co jest kłopotliwe. 

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@lucas115 Jest coś takiego. W oknie wyszukiwarki kliknij "Szukaj wielu".

oznacz moderatorów

cloudcloud
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Vryko nie planujemy na Gadane takiej funkcji, w ten sposób możesz kontaktować się z nami na facebooku lub przez WhatsApp. Natomiast dzięki za sugestię.

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów