anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SUPER CENA

MAMY ROZWIĄZANIE!
instbud
#11 Animator

Witam czy super cena jest jakoś inaczej regulowana ?

Mam perlator za 3,50 a super cena jest perlatora za 7,99 o tym samym EAN coś nie tak czy nie rozumiem ? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

https://allegro.pl/oferta/perlator-z-gwintem-zewnetrznym-zxc-m24x1-srebrny-18157645315

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@instbud wiele na to wpływa 

Oznaczenie SUPERCENA przyznamy ofertom, które spełnią wszystkie poniższe warunki:

• najniższa cena całkowita na Allegro, czyli cena produktu wraz z kosztem dostawy – sprawdzamy to kilka razy w ciągu doby
  • wystawione na koncie firmowym z jakością sprzedaży na poziomie co najmniej Neutralnym
  • z opcją kup teraz
  • stan: Nowy, Produkt cyfrowy, Produkt kolekcjonerski lub Produkt inwestycyjny (oprócz kategorii, w których parametr Stan jest niedostępny)
  • z fakturą VAT
  • z deklarowanym przez sprzedającego czasem wysyłki krótszym lub równym średniemu czasowi w danej kategorii
#11 Animator

no i to wszystko spełnia moja oferta

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Allegro works in mysterious ways 😅

oznacz moderatorów
instbud
#11 Animator

no ale jakoś to nie pasuje do niczego :))

oznacz moderatorów
instbud
#11 Animator

ale tu chodzi o ponad 100% wartości to nie jest 5 % dziwne jak diabli a aukcja nie jest wystawiona teraz tylko od piątku

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@instbud poprosiłam już o sprawdzenie tych ofert i wyjaśnienia. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
instbud
#11 Animator
oznacz moderatorów
_HolaOla_

@instbud to był błąd naszego systemu, za który bardzo Cię przepraszam. Twoja oferta ma już oznaczenie Supercena 🙂 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
instbud
#11 Animator

Dziękuję

oznacz moderatorów