Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
dołączyłem jakiś czas temu do kampanii Supercena premium. Siedząc w niej przez około miesiąc co chwila sprawdzałem czy jakaś oferta w końcu jest brana pod uwagę przez system i zaczyna się faktycznie promować. Ku mojemu zdziwieniu nie zobaczyłem ani jednej oferty wertując ten filtr 2 razy dziennie przez praktycznie cały ten okres.
Jednakże, allegro doliczyło mi koszta za udział, w wysokości 480 zł (za dwa konta). Poprosiłem mailowo o możliwość prześledzenia które oferty były promowane i jakie korzyści otrzymaliśmy ponosząc te dość spore koszty. Jedyne co dostałem to wyciąg z numerami aukcji, okresem w jakim było to promowane i ilością dni. Oczywiście po dłuższej korespondencji Pani mnie obługująca finalnie napisała "Otrzymałam odpowiedź, że niestety nie mamy możliwości przygotowania dla Pana takiego zestawienia."
Czy ktoś z was miał podobne doświadczenia?
@abazurpl decydując się na udział w kampanii zaakceptowałeś cennik oraz warunki .
Rzecz nie jest o samych kosztach, a o jakiejkolwiek możliwości śledzenia efektów, bądź ich braku.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ zapytamy osoby kompetentne
@mdrogeria Sprawa była wyjaśniana w korespondencji z odpowiednim zespołem. Nie dodamy nic ponad to, co @abazurpl otrzymał w mailach.
"Nie mamy Pana płaszcza i co Pan nam zrobisz?"
Czyli nie dowiem się nadal czy w ogóle cokolwiek dało wydawanie tej kasy.
Zapłaciliśmy ponad 5 stów za kliknięcie w pomarańczowy przycisk.
@abazurpl A jak wejdziesz w Rozliczenia z Allegro z filtrem opłaty za Supercenę, to nadal nic nie widzisz?
Jest jeszcze osobna zakładka Kampanie, tylko nie wiem czy tam będzie jakaś historia pokazana, nigdy z tego nie korzystałem
Widzę, że jest kasa do zapłacenia 😅
W zakładce kampanie jedyną informacją było "bierzesz udział w kampanii". W zakładce mój asortyment z filtrami promocji "SUPERCENA PREMIUM" przez cały okres nie pojawił się ani jeden produkt, na obu kontach.
Ja sam nie zauważyłem zbytnich różnich w sprzedaży na allegro. Jedyne co widzę to fakt, że jest ona amorficzna.