Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Niby wg wyliczeń mam spełnione wymagania, ale i tak pisze, że nie jestem supersprzedawcą. Co trzeba jeszcze zrobić o komu łapówkę dać aby to zaczęło normalnie działać i prawidłowo pokazywać?
Zamówienia też mam ponad 50
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@ADM_media zdjęć nie widzimy
Tytuł Super Sprzedawcy przyznajemy automatycznie. Wystarczy, że spełnisz poniższe warunki:
spełniam wszystkie te warunki
tak oby dwa na zielono, mam natomiast taki komunikat:
"
Jakość Twojej sprzedaży jest na odpowiednim poziomie. Aby dołączyć do programu, zrealizuj minimum 50 zamówień."
A mam ponad 50 zamówień, beka z allegro, ciągle coś nie działa poprawnie 😕
@ADM_media Chodzi o zamówienia z ostatnich 30 dni, a w ostatnim miesiącu miałeś 45 zamówień, które nie zostały anulowane i nie przyznaliśmy zwrotu prowizji.
to dlaczego mi pisze tak:
"
@ADM_media Tak, ogółem, ale do programu Super Sprzedawca zaliczają się zamówienia, które:
Chciałbym się dopytać w jaki sposób można odfiltrować takie zamówienia bo posiadamy konto na którym mamy 57 zamówień w ciągu ostatnich 30 dni, z czego 7 jest anulowanych. Teoretycznie powinno się zaliczać, ale brak jest supersprzedawcy.
@PrestigeWood Możesz to sprawdzić w raporcie na panelu Jakości Sprzedaży + na wykresie 🙂
Masz 49 zamówień, czyli brakuje jednego
no tak, ale chciałbym widzieć które zamówienie jest brane pod uwagę a które nie. Chodziło mi o odfiltrowanie takich zamówień z listy zamówień. To że będę widzieć liczbę 49 nic mi niestety nie powie.
@PrestigeWood W tym momencie nie ma niestety takiej opcji, ale pracujemy nad wdrożeniem.
Na moim drugim koncie firmowym Jestem w identycznej sytuacji jak @ADM_media
Nowy system przyznawanie Super Sprzedawcy jest doskonałym narzędziem dla Allegro służącym eliminacji małych, solidnych sprzedawców.
Droga jest tylko w jedną stronę: mam za mało (o 1-2-3) zamówienie więc tracę SS. Nie mam SS więc system mnie pozycjonuje gorzej. Pozycjonowana gorzej mam jeszcze mniej zamówień aż do zaniku sprzedaży.
Nie mam tam żadnego negatywu, żadnej uwagi co do staranności pakowania, terminu wysyłki czy opisu oferty więc takich jak ja trzeba usunąć na rzecz tych z setką negatywów i SS przy nicku,
...tu się czeka.