Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od połowy miesiąca z przyczyn obiektywnych musiałem zawiesić sprzedaż. Brak części i popytu na moje "zabawki" . Co teraz ? Strace z trudem zdobytego i utrzymywanego "Super Sprzedawcę " z przyczyn ode mnie niezależnych czy może Allegro planuje troche "poluzować" wymagania, ew odroczyć comiesięczną weryfikację ? Bo chyba nie ja jeden jestem w tej sytuacji ?
Nie ma co na to liczyć 😞
No, cudów sie nie spodziewam ale to nic nie kosztuje a było by miłym gestem wsparcia ze strony firmy która w końcu dzięki nam zarabia 😉
tak jak pisze @kostas11, nie ma co liczyć, to jest niezależne od supportu, wszystko wylicza system niestety, informatycy tylko ten system poprawiają, żeby nie było błędów 🙂 tam nikt nie daje i nie zabiera (zapewne) ręcznie 🙂
Trudno, coż zrobić. SYSTEM to system. Od nowa sie będzie trzeba piąć po szczeblach kariery... 😉
no cóż.. życie to nie bukiet róż 🙂 - jak to mówił pewien nauczyciel 😛
Inny prezes mówił "że jak nie potrafią działać w takich warunkach to sie widocznie do biznesu nie nadają " No ale może nie idźmy tą drogą 😉
Ludwiku Dorn i Sabo! Nie idźcie tą drogą! 😄
Nie liczył bym na to . Roboty tam zatrudnione "tylko regulamin " nic innego się nie liczy. A takie wartości jak wsparcie w trudnej sytuacji lub jakakolwiek empatia jest tej bezosobowej machinie obca.
nad tymi robotami albo działa jakaś Mafia (i Vito Scaletta), albo boją się oklepu 🙂
No allegro do roboty
@eightbitclone2 to nie taki zwykły sprzedawca
jako posiadacz metrów sześciennych komputerów typu spectrum commodore amiga amstrad msx apple II i innych
łącze się w bólu
moim planem na "starość" było duże prywatne muzeum komputerowe a wirus raczej wszystko zniszczył
bo kto obecnie zgromadzi się by podziwiać coś takiego?
No i jako taki dostane po pupie..;) życie. Ktoś kto sprzedaje masowo papier toaletowy na metry, bedzie nadal super sprzedawcą 😉 Ot takie nasze XXI wiekowe klimaty. ZYSK i tabelki , nie generujesz ZYSKU, to spadaj na wysypisko... Chyba sobie poszukam książki , takiej papierowej, jak jeszcze książkowych sprzedawców nie ubili, "Grona gniewu". Ekipie allegro też polecam przeczytać 😉