anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

System komentarzy i ocen

sklepamb
#8 Zapaleniec#

Klient kupuje towar 23.07, termin wysyłki do 30.04 z przewidywaną dostawą 02.05. Dodatkowo w opisie aukcji jest informacja, że zamówienia z całego tygodnia wysyłamy w środy (takie zasady ma hurtownia że tylko raz na tydzień pakuje zamówienia i wysyła do mnie w poniedziałek)

Wysyłka 29.04, odebiera paczkę 30.04 i wystawia komentarz: Produkt wygląda ok, ale wysyłka tydzień... jak ktoś liczy na na 2-3dni to nie tutaj. Zamawiam rocznie kilkadziesiąt razy na allegro, przez 10 lat i pierwszy raz wysyłkę mam po tygodniu plus NIETERMINOWA DOSTAWA.

Zgłaszam Allegro i dostaję kolejno odpowiedzi:

1. Rozumiem, że dołożyli Państwo wszelkich starań, aby Kupujący był zadowolony z przebiegu transakcji. Ocena została jednak wystawiona na podstawie indywidualnych odczuć Kupującego - z punktu widzenia neutralnego obserwatora niestety, jest to kwestia bardzo trudna do zweryfikowania i tym samym nie mogę podważyć słuszności oceny wystawionej przez Kupującego.

2. Zdaję sobie sprawę, że negatywny komentarz od kupującego jest dla Państwa problematyczny. Kupujący wskazał w długość czasu wysyłki. W przypadku, kiedy klient porusza w treści tę kwestię, nie mogę ingerować w ocenę. Informację na ten temat znajdą Państwo tutaj.

I negatyw został. Rozmowa z kupującym nie pomogła bo okazał się bardzo nie miłym człowiekiem i rozłączył się.

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0