Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jesli allegro samo stosowałoby sie do systemu komentarzy to już dawno by nie istniało wiecie czemu? Sprawdźcie sobie ocene allegro na googlach :-). Srednia ocen 1.4 na trust pilot - poziom nieakceptowalny!. Skoro allegro tak lubi oceny, moze niech weznie pod uwage oceny wystawione im przez uzytkownikow :-).
Jednak allegro dalej istnieje.
Dlatego system komentarzy nie ma sensu. W 10 miesiecy mialem okolo 5000 transakcji - z tego okolo 1000 osob zostawilo komentarz pozytywny i 8 osob negatywny na tej podstawie allegro oblicza srednia, co z reszta trransakcji? no wlasnie, allegro nie bierze pod uwage transakcji w których nie było komentarza i to jest nie fer. Powinno byc tak, ze jeśli ktos nie zostawi komentarza powiedzmy przez miesiąc to z automatu transakcja powinna byc rozpatrywana jako pozytywna i wliczana do średniej ocen. Teraz to wyglada tak, ze w miesiac mam 500 transakcji i ktos da mi negatywa i odrazu wlacza sie alarm, ze moj poziom jest nieakceptowalny.
Allegro... to wasz poziom jest nieakeptowalny poczytajcie sobie opinie na wasz temat.
PS sam jedna zostawiłem 🙂
wiemy ...
Ale to oni są naszym pracodawcą..👩⚖️
A to nie jest tak że to my jesteśmy pracodawca, allegro? Bez nas nie ma allegro. Ja bym bez allegro dał radę, mam inne kanały sprzedażowe.
wszsytko rozpracowane, wiadome, nawet propozycje zmian były zgłaszane.
temat tabu
woda w usta
betonoza
Don Kichot i jego wiatraki
nic nie trafia i trafiać nie będzie. Może jak ze wszystkim w historii - musi zaistnieć wymiana pokoleniowa, nowe osoby zarządzające, ewentualnie głębokie zminay rynkowe.