anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tagi ofertowe - Usunięcie hurtem

AR_Auto_Czesci
#13 Ambasador#

Tagi ofertowe - jak usunąć hurtem wszystkie ?

Wiem że nie da się zaznaczać i trzeba jeden po drugim usuwać, gdzie jest to w moim przypadku spory czas roboty - proces mega czasochłonny 

Czy jest jakaś szansa na usunięcie wszystkich hurtem na raz aby lista była czysta?

Czy na moją prośbę Allegro może to zrobić?

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@AR_Auto_Czesci Cześć. 🙂 Przepraszam, że czekałeś na odpowiedź, ale musiałam dowiedzieć się, czy jest opcja usunięcia dla Ciebie tych tagów. Niestety nie mam dobrych wiadomości, nie mamy możliwości usunięcia grupowego tagów i w najbliższej przyszłości nie planujemy dodania takiej opcji. Przykro mi, ale będziesz musiał usunąć je samodzielnie — choć oczywiście rozumiem Twoje niezadowolenie. 

oznacz moderatorów

magic-trinkets
#10 Popularyzator#

Skorzystaj z tej strony https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/tagi-ofertowe

Maksymalna liczba tagów (w moim przypadku to 100).
Samo usuwanie jest szybkie, tagi znikają automatycznie z ofert.
Pozdrawiam

oznacz moderatorów

AR_Auto_Czesci
#13 Ambasador#

@magic-trinkets właśnie co wieczór usuwam w ten sposób tagi, tyle że ja to kiedyś źle zrozumiałem i myślałem że te tagi pomagają w wyszukiwaniu w wyszukiwarce, w ten sposób zapchałem to na maxa...

Usuwanie jest upierdliwe gdyż trzeba każdy tag z osobna usuwać, co usunięcie odświeża się strona 

oznacz moderatorów

magic-trinkets
#10 Popularyzator#

Też myśleliśmy, że te "tagi" pomagają w wyszukiwaniu ogólnym.
Jedyne co dają to gdy ktoś wejdzie w twoje wszystkie przedmioty, może po tagach ułatwić wyszukiwania. Ale tylko z poziomu przeglądarki komputerowej, na mobilnych przeglądarkach nie ma możliwości filtrowania po tagach.
Za chwilką zobaczę jak się tagi dziś usuwa. Pamiętam, że dawniej nie było to jakieś utrudnione i czasochłonne.

Przed chwilką spróbowałam, miałam 15 tagów do usunięcia.
W sumie mi to zajęło kilka sekund.
Strona się ładuję, ale mam dobry internet, szybki komputer, system linux i wyłączone reklamy.

oznacz moderatorów