Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie. Mam jeden produkt z przypisanym do niego eanem, który chcę wystawić w dwóch kategoriach, ponieważ są od siebie różne, ale jednak produkt pasuje do nich obu. Problem w tym, że oferta jest już wystawiona, a katalog połączył tę ofertę tylko z jedną kategorią. W drugiej zaś już nie mogę jej wystawić - bo to sprzeczne z danymi katalogu. Czy jest jakiś sposób, aby to zmienić, np. przez zgłoszenie błędu? Bo gdy próbuję wystawić dany produkt w innej kategorii, katalog i tak uparcie chce mi produkt połączyć z tą pierwszą kategorią. Chodzi natomiast o to, bym miała możliwość wystawienia danego produktu w obu kategoriach.
Nie chcę na razie podawać konkretnego eanu ani ID, ponieważ jest ich za dużo, a pytam na razie ogólnie - czy jest na to jakiś sposób?
@Methrylis Tak, zmianę możesz zaproponować przez zgłoszenie błędu w produkcie. Tutaj opisaliśmy jak ta opcja działa.
@nat_not niestety nadal nie wiem, jak to zrobić. Chodzi o to, by w katalogu dany produkt o jednym eanie widniał w dwóch różnych kategoriach - ale bez konieczności wystawiania oferty od nowa. To jest możliwe?
@nat_not No dobrze, podam przykład. Chciałabym produkt o EANie 5905314152467 wystawić także w kategorii "Kostiumy chłopięce" - ponieważ mamy dwa sklepy i w jednym wystawiamy tego rodzaju uniwersalne stroje w strojach dziewczęcych, a na drugim w chłopięcym. Ale nie mogę tego zrobić, bo allegro automatycznie łączy mi ofertę z jedną kategorią, nie pozwalając na dodanie produktu w drugiej.
To tylko jeden z przykładów, a jest ich mnóstwo
@Methrylis W formularzu zgłoszenia błędu w produkcie podaj kategorię, o którą Ci chodzi i doprezycuj zgłoszenie w polu "Inne sugestie dotyczące produktu".
@nat_not okej, spróbuję, dzięki za pomoc!