anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tworzące się szkice

mwpartneronline
#9 Pomysłodawca#

Witam,

Czy ktoś ma jeszcze problem z wystawianiem ofert? Tworzy mi się tylko szkic a oferta się nie wystawia.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

Knowhere
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mwpartneronline Czy Twój problem dotyczy zbiorowego, automatycznego wznowienia zakończonych ofert? 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mwpartneronline
#9 Pomysłodawca#

Witam,

Nie. Chcę wystawić przedmiot przez "wystaw podobny", wszystko uzupełniam więc nie ma mowy, że brakuje jakiegoś parametru. Naciskam wystaw, pokazuje mi, że przedmiot został wystawiony i że taki produkt jest już w bazie i zostanie automatycznie pod niego podpięty. Po czym tworzy się tylko szkic a oferta w ogóle się nie wystawia...

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mwpartneronline Czy mógłbyś mi jeszcze wskazać przykładową ofertę, której dotyczy ta sytuacja? 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mwpartneronline
#9 Pomysłodawca#

Witam,

Bardzo proszę, np. 9810687750

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mwpartneronline Serdecznie dziękuję, otrzymaliśmy podobne zgłoszenia w tej sprawie, dlatego nasz zespół techniczny pracuje już nad rozwiązaniem tego problemu. Bardzo przepraszam za te utrudnienia. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mwpartneronline
#9 Pomysłodawca#

Wszystko fajnie, tylko kiedy to będzie poprawnie działać? Bo sytuacja taka trwa już 4-5 dni i przez tak długi czas nie byliście w stanie tego naprawić? To kogo wy zatrudniacie? Jakieś dzieci z przedszkola?

oznacz moderatorów

mwpartneronline
#9 Pomysłodawca#

Sytuacja ze szkicami trwa już około tygodnia. Czy moglibyście łaskawie coś z tym wreszcie zrobić? Przez te wasze ciągłe zmiany i "ulepszenia" wszystko na tym portalu się już sypie i ledwo dycha i takie są właśnie skutki... A oferty jak się nie wystawiały, tak się nie wystawiają...

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mwpartneronline Prace są na ukończeniu, dlatego problem niebawem zostanie rozwiązany, ale proszę jeszcze o cierpliwość. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mwpartneronline
#9 Pomysłodawca#

Dobrze. Mamy 21.10 a to g...o jak nie działało, tak nie działa.... a 16.10. niby były na ukończeniu.... To jak to w końcu jest?, bo chyba sobie jakieś żarty ze mnie robicie...

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mwpartneronline Niestety, pojawiły się dodatkowe problemy w tej kwestii, w związku z tym prace nad rozwiązaniem tego błędu wciąż trwają. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów