anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tytuł sprzedawcy przeniesiony do sekcji opis przedmiotu

MAMY ROZWIĄZANIE!
mirex2005
#12 Orędownik#

Czy to znów zmiany na lepsze czy tylko testy na żywym organizmie

Tytuł zawsze był przy nazwie sprzedawcy

Zrzut ekranu 2024-05-11 130921.jpg

Teraz znajduje się w sekcji OPIS

Zrzut ekranu 2024-05-11 130951.jpg

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15
Starwars_pl
#9 Pomysłodawca#

SUPER! teraz jak Ci chińczyk zmieni nazwę produktu będzie to jednocześnie odbierane jako tytuł Twojej oferty. A za katalog narzucony przez allegro odpowiedzialny jesteś Ty. 🤣

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

We wszystkich jest tak:

LEW433_0-1715428368487.png

LEW433_1-1715428450904.png

oznacz moderatorów
renja13
#10 Popularyzator#

A to nie jest tak, że jak sprzedawca nie zmieni tytułu katalogowego, na własny, to wyświetla się tylko tytuł katalogowy nad zdjęciem, a tego własnoręcznie napisanego w ogóle nie ma?

Zwykle są dwa tytuły, ale czasem nie ma tego po prawej, tylko sam katalogowy, nad zdjęciem.

oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

Ale to dobrze > nareszcie nie ma tytułu narzuconego przez katalog, tylko jest mój własny😊

oznacz moderatorów
_Likos_
#21 Demiurg#

@Ziolko39  cóż zobaczymy jak to zadziała

oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

@_Likos_ No nie wiem > wchodzę na swoją ofertę i widzę mój tytuł > wcześniej widziałem ten z katalogu > często się różnił od mojego stąd umieszczałem na początku opisu dużą czcionką > Tytuł aukcji został narzucony przez katalog Allegro > prawdziwy jest mój tytuł i mój opis.

oznacz moderatorów
ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

Tytuł nad miniaturką jest nadal katalogowy.Jedynie tytul umieszczany przez sprzedawcę został przeniesiony do opisu.Ale zniknęło tuż pod zdjęciami "Inni przeglądali ... " i kupa ofert innych użytkowników.

oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

@ART_FOTO Wchodziłem na różne swoje oferty > wszędzie jest tylko jeden tytuł > mój

Zarówno przy wejściu przez "mój asortyment", jak i przez wyszukiwarkę wpisując główną frazę np "olympus PEN" > i znajdując swoją ofertę > tytuł jest dokładnie taki jak nadałem > a wszystkie oferty mam połączone z katalogiem 

oznacz moderatorów
ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@Ziolko39 U mnie tytuły na fotą, a tym w opisie różnią się.Tzn. w opisie jest dokładnie ten co wpisałem, a nad fotą zdaje się katalogowy.

oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

@ART_FOTO Ale gdzie nad fotą? w wyszukiwarce?

oznacz moderatorów
ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

Np, tutaj Zrzut ekranu (63).png

Zrzut ekranu (64).png

oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

@ART_FOTO To u mnie jest zupełnie co innego > może na Allegro Business jest inaczej > wchodziłem w Twoje oferty na Allegro i jest tylko jeden tytuł

oznacz moderatorów
ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@Ziolko39 Nie wiem jak to jest widoczne z innej perspektywy.W każdym bądź razie zmieniając widok na konsumencki i wchodząc na swoje oferty widzę nadal tak samo jak na powyższych zrzutach, czyli to co było wcześniej po prawej stronie (mój tytuł) zostało przeniesione do opisu.

Tak czy inaczej jest to mały plus, bo kupujący który czyta opis przynajmniej widzi co jest przedmiotem aukcji.

oznacz moderatorów
RED
#21 Demiurg#

@ART_FOTO zmiana jest potwierdzeniem, że dualizm w nazewnictwie to od początku zły pomysł

Może uokik zabrał się za tą bzdurę?

Nadal to jest nieczytelne - gdzie info/rozgraniczenie - nazwa oferty użytkownika / nazwa z katalogu allegro?

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mirex2005 Otrzymałam informację, że jest to test nowego widoku. Wyświetlamy w nim albo nazwę produktu, albo tytuł oferty. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów