Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy to znów zmiany na lepsze czy tylko testy na żywym organizmie
Tytuł zawsze był przy nazwie sprzedawcy
Teraz znajduje się w sekcji OPIS
SUPER! teraz jak Ci chińczyk zmieni nazwę produktu będzie to jednocześnie odbierane jako tytuł Twojej oferty. A za katalog narzucony przez allegro odpowiedzialny jesteś Ty. 🤣
We wszystkich jest tak:
A to nie jest tak, że jak sprzedawca nie zmieni tytułu katalogowego, na własny, to wyświetla się tylko tytuł katalogowy nad zdjęciem, a tego własnoręcznie napisanego w ogóle nie ma?
Zwykle są dwa tytuły, ale czasem nie ma tego po prawej, tylko sam katalogowy, nad zdjęciem.
Ale to dobrze > nareszcie nie ma tytułu narzuconego przez katalog, tylko jest mój własny😊
@Ziolko39 cóż zobaczymy jak to zadziała
@_Likos_ No nie wiem > wchodzę na swoją ofertę i widzę mój tytuł > wcześniej widziałem ten z katalogu > często się różnił od mojego stąd umieszczałem na początku opisu dużą czcionką > Tytuł aukcji został narzucony przez katalog Allegro > prawdziwy jest mój tytuł i mój opis.
Tytuł nad miniaturką jest nadal katalogowy.Jedynie tytul umieszczany przez sprzedawcę został przeniesiony do opisu.Ale zniknęło tuż pod zdjęciami "Inni przeglądali ... " i kupa ofert innych użytkowników.
@ART_FOTO Wchodziłem na różne swoje oferty > wszędzie jest tylko jeden tytuł > mój
Zarówno przy wejściu przez "mój asortyment", jak i przez wyszukiwarkę wpisując główną frazę np "olympus PEN" > i znajdując swoją ofertę > tytuł jest dokładnie taki jak nadałem > a wszystkie oferty mam połączone z katalogiem
@Ziolko39 U mnie tytuły na fotą, a tym w opisie różnią się.Tzn. w opisie jest dokładnie ten co wpisałem, a nad fotą zdaje się katalogowy.
@ART_FOTO Ale gdzie nad fotą? w wyszukiwarce?
Np, tutaj
@ART_FOTO To u mnie jest zupełnie co innego > może na Allegro Business jest inaczej > wchodziłem w Twoje oferty na Allegro i jest tylko jeden tytuł
@Ziolko39 Nie wiem jak to jest widoczne z innej perspektywy.W każdym bądź razie zmieniając widok na konsumencki i wchodząc na swoje oferty widzę nadal tak samo jak na powyższych zrzutach, czyli to co było wcześniej po prawej stronie (mój tytuł) zostało przeniesione do opisu.
Tak czy inaczej jest to mały plus, bo kupujący który czyta opis przynajmniej widzi co jest przedmiotem aukcji.
@ART_FOTO zmiana jest potwierdzeniem, że dualizm w nazewnictwie to od początku zły pomysł
Może uokik zabrał się za tą bzdurę?
Nadal to jest nieczytelne - gdzie info/rozgraniczenie - nazwa oferty użytkownika / nazwa z katalogu allegro?
@mirex2005 Otrzymałam informację, że jest to test nowego widoku. Wyświetlamy w nim albo nazwę produktu, albo tytuł oferty.