Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak uatrakcyjnić ogłoszenia ?
Obniżyć ceny.
fotografie mógłbyś przepuścić przez jakiś program zmieniający tło na białe. Np. pixlr com - usuń tło
Zwiększ cenę, z doświadczenia wiem, iż ta wyższa zaspokaja najbardziej wysublimowane podniebienia, odstraszając jednocześnie masy, pospólstwo.
Dobre fotki ,szczegółowy opis ,umożliwienie darmowej dostawy przy większych zamówieniach .Ceny towaru nie zaniżaj bo klient pomyśli że sprzedajesz tandetę .
@dysonserwis Napewno nie obniżaj cen. Za chwilę "doradzacz" Ci napisze " sprzedawaj wszystko po złotówce" Posłuchaj @kolekcjoner608
Obniż ceny. Tutaj każdy inny sprzedafca będzie Ci pierniczył, abyś nie obniżał, bo sam ma taniej i dzięki temu sprzedaje.
@xyz96 Jesteś sprzedawcą na Allegro¿
Dlaczego wypowiadasz się w tematach, o których nie masz pojęcia?
@Ziolko39 Dobry towar wymaga odpowiednio wysokiej ceny ,sam sprzedając antyki wielokrotnie się przekonałem że towar z niską ceną jest omijany szerokim łukiem jako niepełnowartościowy .Co innego jak taki sam przedmiot zostanie wystawiony z dużo wyższą ceną od razu zainteresowanie wzrasta.
@xyz96 Akurat ja mam zupełnie inny asortyment i nic z tego co ma dysonserwis nie występuje w żadnej z moich ofert. A Ty chcesz przez taką "poradę" tylko zaszkodzić sprzedawcy. Można obniżyć cenę o 5 zł i dopisać do tytułu oferty PROMOCJA, ale Tobie to też by to nie odpowiadało. Zawsze napiszesz coś, aby jak najbardziej zaszkodzić sprzedawcy.
Udostępnić kupującym opcje smart i wysyłkę paczkomatem.
Cen nie obniżaj, w żadnym przypadku. Teraz wszyscy dźwigają ceny - to standard na Allegro. Inaczej się nie da. Jak zaczniesz obniżać ceny - to za miesiąc będziesz podliczać straty. Lepiej sprzedać 5 przedmiotów drożej, niż 10 taniej.
W pełni zgadzam się z przedmówcą - allegro to teraz bardzo nieprzyjazne miejsce dla sprzedawców dlatego lepiej mieć mniej transakcji ale za to z maksymalną marżą.