anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

upomnienie za zestaw, ktorego nie moge wystawic w innej kategorii

accadia
#13 Ambasador#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Moze tutaj mi pomozecie, bo support nie jest w stanie logicznie mi tego wytlumaczyc

Sprawa dotyczy oferty: 15596770621

W ramach tej oferty zostal stworzony zestaw z dwoch produktow znajdujacych sie w katalogu Allegro (perfumy meskie plus olejek do mycia), gdzie produktem glownym sa perfumy meskie i w tym tez dziale znajdowala sie oferta.

Dzisiaj oferta zostala usunieta z powodu blednej kategorii z wytlumaczeniem, ze powinna sie znajdowac w dziale ZESTAWY DLA MEZCZYZN

W zwiazku z powyszym PROSZE O WYJASNIENIE:

W JAKI SPOSOB MOGE WYSTAWIC W/W ZESTAW W INNEJ KATEGORII, SKORO SAMI BLOKUJECIE TAKA MOZLIWOSC, PODAJAC POWOD, ZE ZESTAW MUSI SIE ZNAJDOWAC W KATEGORII, W KTOREJ JEST PRODUKT GLOWNY, JEDNOCZESNIE USUWAJAC MI OFERTE I DAJAC UPOMNIENIE, BO WG WAS POWININE SIE ZNAJDOWAC W INNEJ?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@accadia konsultuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@accadia otrzymałam odpowiedź.
Ta oferta została błędnie wystawiona, ponieważ nie był to zestaw produktów, a jedna oferta z tymi dwoma produktami. 
Aby wystawić zestaw produktów, powinieneś na formularzu wystawiania wybrać oba te prudkty:

la_nika_0-1747731159601.png
Wówczas przypisanie kategorii głównego przedmiotu będzie prawidłowe. 
Otrzymałam odpowiedź, że w Twojej ofercie wystawione były oba te przedmioty jako jedna oferta i nie było to zestaw produktów. 
W tym artykule znajdziesz więcej informacji na temat tworzenia zestawów produktów. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów