Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zastanawiam się czy ustawić urlop na allegro. Gdzie w wyniku tego spadnie sprzedaż i stracę super sprzedawcę czy może ustawić w aukcjach przedsprzedaż do końca dnia urlopu. I wtedy może uda mi się po urlopie wszytko wysłać w ciągu 5 dni. A dlaczego taki pomysł bo jestem jednoosobowa działalnością gospodarczą.
Co o tym sądzicie jak wy to robicie czekam na sugestie. Miłego wieczoru.
Ustaw sobie normalnie urlop
Stracisz SSa to stracisz, za chwile odzyskasz
bardziej bym sie martwił np takimi aukcjami https://allegro.pl/oferta/alfa-romeo-logo-znaczek-emblemat-40mm-czarno-srebr-10684494785
Logo jest zamiennikiem wysokiej jakości.
czyli podróba wykorzystująca znak towarowy
Wiekszosc przedmiotów wykorzystuje logo do ktorego nie masz prawa 😕
Lepiej sie upewnij czy mozesz tym handlowac
Logo jest zamiennikiem wysokiej jakości.
Grubo.
Tak mogę handlować. W tym temacie jestem na bieżąco jeżeli chodzi o znaki.
@alfa-design Z jednej strony porada a z drugiej już "donos", ot polska mentalność.
@alfa-design Ja zawsze dla spokoju ducha jak szykuję się na urlop to wstrzymuję sprzedaż i nie ponawiam wystawionych pozycji tak by nikt nie mógł kupić w trakcie urlopu lub wystawiam aukcje w licytacji z ceną startową taką jaka mnie interesuje przy zakupie na KUP TERAZ z zaplanowanym czasem rozpoczęcia na 10 dni tak by się kończyła po powrocie z urlopu .Wiem że jak ktoś ma dużo aukcji to trudno się na okres urlopu tak przestawić ale mnie się tak udaje.
Po urlopie weź może zweryfikuj zakładkę zwroty, bo jakieś dziwności masz wbite...
3. Brak jest możliwości zwrotu towaru z wyjątkiem towarów niezgodnych z zamówieniem
5. Nie podlega zwrotowi towar który jest rozpakowany z hermetycznie zapakowanych blistrów.
8. Nie pokrywamy kosztów wysyłek.
@alfa-design czy mozesz podać jaki przepis pozwala Ci na handel towarem/"zamiennikiem" wykorzystującym zastrzezone znaki ?
dopytywalem wsród znajomych i wysylaja mi tylko art. 305 ust. 1 p.w.p.