anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

URLOP / przerwa w sprzedaży a oferty wystawione przed 2 listopada

MAMY ROZWIĄZANIE!
aklocki
#8 Zapaleniec#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_

Czy możliwe jest ustawienie przerwy w sprzedaży na koncie prywatnym gdzie wszystkie oferty wystawione były przed 2 listopada i podlegają opłatom na starych zasadach. Czy po urlopie będzie je można wznowić tzw. jednym kliknięciem i jak wtedy będą naliczane opłaty.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@aklocki Tak, możesz ustawić przerwę w sprzedaży. W tym artykule znajdziesz informacje jak to zrobić krok po kroku, ale jeśli wznowisz te oferty, opłaty będą naliczane według nowych zasad.

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
aklocki
#8 Zapaleniec#

Wznowić będzie można wszystkie razem czy pojedynczo bo przecież wznowienie będzie na nowych warunkach.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@aklocki Gdy chcesz zakończyć przerwę i wznowić wszystkie oferty, przejdź do zakładki Przerwa w sprzedaży i kliknij [aktywuj sprzedaż]. Wszystkie oferty, które były aktywne w momencie włączenia Przerwy w sprzedaży, zostaną znów aktywowane. Podobnie jak przy zawieszeniu sprzedaży, damy Ci znać, jeśli którychś ofert nie uda się wznowić.

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Client:108903951
#1 Nowicjusz#

Mam pytanie: planujemy urlop na 5 dni - pytanie:

czy lepiej jest zawiesić sprzedaż w "przerwa sprzedaży" czy na ten krótki okres lepiej jest ustawić dłuższy czas wysyłki - wydłuzony o te 5 dni urlopu. Pytam, poniewaz obecnie mam oferty, które mają dobrą popularność i jest włączona kampania ADS na tych ofertach i nie chciałbym tego wszystkiego stracić

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:108903951 Cześć. 🙂 Tę decyzję musisz podjąć sam. Do 30 dni oferty wznawiają się zachowaniem popularności, a ocena w panelu Jakość sprzedaży zostanie obliczona proporcjonalnie zgodnie z ostatnimi działaniami przed wstrzymaniem sprzedaży. 

Pamiętaj proszę, że włączenie przerwy w sprzedaży czy wydłużenie czasu wysyłki nie zwalnia Cię z odpowiadania na wiadomości oraz dyskusje. 

oznacz moderatorów
Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Przerwa w sprzedaży jest już dostępna dla kont zwykłych?

Moderatorka
Moderatorka

@aklocki Przepraszam, ale nie doczytałam, że Twoje pytanie dotyczy konta zwykłego. Niestety opcja przerwy w sprzedaży jest dostępna wyłącznie dla kont firmowych.

@Kaliope_Brzeg Bardzo przepraszam, to mój błąd i dziękuję za zwrócenie na to uwagi. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów