Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ czy to jest normalne, że mając ustawienia wysyłki tego samego dnia przez Inpost do godz. 13:00:
wrzucacie coś takiego w zamówieniu złożonym o godz. 13:50:
@AGD-RTV-IT tak, ponieważ przewidywany czas dostawy jest liczony na podstawie Twoich deklaracji jak i historycznych zamówień, a to oznacza, że wysyłałeś wcześniej przesyłki tego samego dnia.
@_HolaOla_ jak jest z liczeniem takiej przesyłki do wysyłki w terminie? Nie będziemy odpowiadać jakością za Wasze wróżby, bo macie głęboko w poważaniu, to co deklarujemy w ofercie.
@AGD-RTV-IT wymień dla nas proszę kilka pozycji z tzw. co na Allegro działa dobrze, bardzo dobrze, super, super + ?
@bosek_2804 Pobieranie prowizji?
@AGD-RTV-IT Na szczęście do statystyki liczy się to, co zadeklarowałeś, a nie fantazje "obiektywnego algorytmu" 🐭
@AGD-RTV-IT jeżeli przy godzinach granicznych pojawia się informacja "Godziny nie są widoczne dla kupujących" allegro przewidywany czas wysyłki liczy na podstawie danych z IDZD na co nie masz żadnego wpływu. Dodam, że godzina graniczna będzie prawdopodobnie jedna dla wszystkich przewoźników.
"jak jest z liczeniem takiej przesyłki do wysyłki w terminie?"
Co do samych statystyk skuteczności wysyłki liczy się godzina którą ustawiłeś ^^ więc jak wyślesz zgodnie z tym co podpowiedziała allegro to będziesz miał paczkę wysłaną za wcześnie i ten algorytm ... nadal nie będzie pokazywał Twoich ustawień bo wysyłasz szybciej 🤣
@sl-aw-ek napisał(a):@AGD-RTV-IT jeżeli przy godzinach granicznych pojawia się informacja "Godziny nie są widoczne dla kupujących" allegro przewidywany czas wysyłki liczy na podstawie danych z IDZD na co nie masz żadnego wpływu. Dodam, że godzina graniczna będzie prawdopodobnie jedna dla wszystkich przewoźników.
otóż nie. U mnie łon, dpd i inne wymysły oprócz InPost są zgodne z deklarowaną godziną graniczną, a InPost ustawiony do 12 kompletnie nie jest brany pod uwagę i zamówienia złożone w okolicach godziny 14 mam wysłać tego samego dnia.
@AGD-RTV-IT Mi się nawet nie chce ustawiać wysyłki tego samego dnia, Allegro i tak wie lepiej.