anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ustawienie czasu do wysyłki tego samego dnia a punkty allegro

smazik13
#1 Nowicjusz#

Witam. Miałbym pytanie odnośnie deklarowanego czasu zakupu tak aby wysyłka wyszła tego samego dnia. Czy ustawienie późniejszej godziny będzie niosło za sobą większość ilość punktów? czy tylko punktacja będzie dotyczyć realizacji w podanym terminie? Pozdrawiam

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

mdrogeria
#21 Demiurg#

tylko realizacja w terminie . tylko czas wysyłki dłuższy niż 24H ma wplyw na jakość .

oznacz moderatorów

smazik13
#1 Nowicjusz#

Czyli teoretycznie najlepiej ustawić jak najwcześniejszą godzinę, tak aby się wyrobić w czasie, bo jeśli nie ogarniesz to mniej punktów?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

smazik13 tak , najważniejsze jest nadanie z zadeklarowanym terminie . Jeśli deklarujesz wysyłkę w tym samym dniu 23:59 przesyłka ma być u przewoźnika .

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@mdrogeria Ale dopiero od 1 października.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

Knowhere czyli za parę dni , młody lepiej niech teraz zacznie bo se zapomni

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

To ja w takim układzie nie mam szans skorzystać z tej opcji wystawiając jedynie aukcje w licytacjach które kończą się w wieczornych godzinach i aby spełnić takie wymogi i ciszyć się z punktów musiałbym doginać po nocy by zdążyć przed 23,59 .Jeśli to tak ma działać to czuję się dyskryminowany .

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@mwmonety No jak, skoro licytacja będzie się kończyć po godzinie, do której wysyłki są realizowane tego samego dnia?😏

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

Knowhere paczkomaty 24H to jest rozwiązanie 😂

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

@mdrogeria  Jedyne ale w tym przypadku też bez sensu bo co mi po paczkomacie jak aukcje kończą się po 20-tej klient robi przelew po 23-ej a ja ma siedzieć i czuwać i jeszcze zdążyć spakować i dojechać przed północą do niego.

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@mwmonety No ale jeśli np. wysyłkę tego samego dnia ustawisz na zamówienia złożone powiedzmy do 15:00, a licytacja zakończy się o 15:01, to już tego samego dnia do 23:59 takiej przesyłki nadawać nie musisz. Możesz, ale nie musisz.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

mwmonety ale jaką będziesz miał za to JAKOŚĆ

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

@mdrogeria  Jakoś to mnie nie cieszy

oznacz moderatorów