Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Miałbym pytanie odnośnie deklarowanego czasu zakupu tak aby wysyłka wyszła tego samego dnia. Czy ustawienie późniejszej godziny będzie niosło za sobą większość ilość punktów? czy tylko punktacja będzie dotyczyć realizacji w podanym terminie? Pozdrawiam
tylko realizacja w terminie . tylko czas wysyłki dłuższy niż 24H ma wplyw na jakość .
Czyli teoretycznie najlepiej ustawić jak najwcześniejszą godzinę, tak aby się wyrobić w czasie, bo jeśli nie ogarniesz to mniej punktów?
smazik13 tak , najważniejsze jest nadanie z zadeklarowanym terminie . Jeśli deklarujesz wysyłkę w tym samym dniu 23:59 przesyłka ma być u przewoźnika .
@mdrogeria Ale dopiero od 1 października.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Knowhere czyli za parę dni , młody lepiej niech teraz zacznie bo se zapomni
To ja w takim układzie nie mam szans skorzystać z tej opcji wystawiając jedynie aukcje w licytacjach które kończą się w wieczornych godzinach i aby spełnić takie wymogi i ciszyć się z punktów musiałbym doginać po nocy by zdążyć przed 23,59 .Jeśli to tak ma działać to czuję się dyskryminowany .
@mwmonety No jak, skoro licytacja będzie się kończyć po godzinie, do której wysyłki są realizowane tego samego dnia?😏
Knowhere paczkomaty 24H to jest rozwiązanie 😂
@mdrogeria Jedyne ale w tym przypadku też bez sensu bo co mi po paczkomacie jak aukcje kończą się po 20-tej klient robi przelew po 23-ej a ja ma siedzieć i czuwać i jeszcze zdążyć spakować i dojechać przed północą do niego.
@mwmonety No ale jeśli np. wysyłkę tego samego dnia ustawisz na zamówienia złożone powiedzmy do 15:00, a licytacja zakończy się o 15:01, to już tego samego dnia do 23:59 takiej przesyłki nadawać nie musisz. Możesz, ale nie musisz.
mwmonety ale jaką będziesz miał za to JAKOŚĆ
@mdrogeria Jakoś to mnie nie cieszy