Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Powitać. Wchodzę w Mój asortyment a tam krzyczy uzupełnij parametry
w ofertach ten parametr jest podany
O co chodzi 🤔 Czy oprócz hałas zewnętrzny muszę jeszcze podać Poziom hałasu zewnętrznego?
Czy szykują się nadgodziny w pracy 🤑
@mirex2005 Tak, zgodnie z informacją, którą widać na zrzucie, musisz podać "Poziom hałasu zewnętrznego".
@nat_not ale tam zamiast dB są jakieś A B C ? Skąd takowe oznaczenie wziąć? Na etykietach podane są wartości w dB
@mirex2005 W 2021 roku weszła w życie zmiana wprowadzająca coś takiego.
Pierwszy lepszy link wyjaśniający jak określić klasę, jest tabelka i jak na to patrzeć:
Głośność opon – od czego zależy hałas ogumienia | SklepOpon
(Widzę, że to jakiś sklep ale nie znalazłem lepszego źródła, które by wyjaśniało jak krowie na rowie więc moderacjo bardzo przepraszam za tą nieintencjonalną reklamę)
@nat_not czy allegro nie może automatycznie przekonwertować starych parametrów na nowe? ewentualnie czy z poziomu pliku csv będzie możliwość zmiany starych parametrów na nowe?
@mirex2005 jakie stare parametry masz na myśli?
@_HolaOla_ tj. hałas, opór toczenia i przyczepność.
W parametrach ofert były pozycje tj. Opór toczenia (opony wyprodukowane przed 01.05.2021)
@mirex2005 przykro mi, ale nie ma takiej możliwości. Jeśli pojawiły się nowe, obowiązkowe parametry musisz uzupełnić je od początku.
@_HolaOla_ a czy z poziomu pliku mogę to uzupełnić/zmienić?
@mirex2005 możesz, pozwalam.
@sl-aw-ek niestety Twoje pozwolenie na nic się zdało ☹️ z poziomu pliku nie można zmieniać parametrów w istniejących ofertach. Musieliśmy ręcznie wszystko zmieniać.
@mirex2005 mogłeś wołać od razu, może zaproponował bym inne rozwiązanie.
Tak czy inaczej na przyszłość radzę zarządzać ofertami z poziomu zewnętrznego oprogramowania przez API - wówczas edycja ofert w większości przypadków jest o wiele prostsza.
@sl-aw-ek a masz propozycje takiego darmowego oprogramowania?