Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący z Węgier (Client:134968692) zgłasza w dyskusji że nie dostał paczki. Zamówienie
@HMS_Computers_II zweryfikuje to i wrócę z informacją.
@gdvorek napisał(a):
@HMS_Computers_II zweryfikuje to i wrócę z informacją.
Udało się wyjaśnić co się dzieje z tą paczką?
Po co bawisz się w handel zagraniczny? Więcej tego kosztów niż zysku?
@az1rael napisał(a):
Po co bawisz się w handel zagraniczny? Więcej tego kosztów niż zysku?
Już też do tego doszedłem 😉 - Węgry właśnie wyłączam jutro.
@HMS_Computers_II dopytałem odpowiedni zespół - wrócę tu dziś z informacją. Przepraszam, że musisz tyle czekać.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@gdvorek napisał(a):
@HMS_Computers_II dopytałem odpowiedni zespół - wrócę tu dziś z informacją. Przepraszam, że musisz tyle czekać.
Ponawiam pytanie! Status przesyłki dalej się nie zmienił a kupujący z Węgier dopytuje się gdzie ona jest!
@HMS_Computers_II Bardzo mi przykro, ale nie otrzymaliśmy jeszcze odpowiedzi.
@HMS_Computers_II otrzymałem informację, że odpowiedź otrzymasz mailowo w zgłoszeniu nr 52885470.
@gdvorek napisał(a):
@HMS_Computers_II otrzymałem informację, że odpowiedź otrzymasz mailowo w zgłoszeniu nr 52885470.
A była ta odpowiedź wysłana na maila wczoraj? Bo nie widzę. Chociaż wczoraj po 15 mieliśmy problemy z serwerem pocztowym. Jeżeli była wczoraj wysłana to proszę o jej ponowną wysyłkę lub tu o odpowiedź.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@gdvorek napisał(a):
Ponawiam kolejny raz..