Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Problem z wysyłką na Węgry mimo iż sam to będę pakował opłącał i wysyłał spedycją. Dlaczego mam problem z cennikami i nie mogę ustawić Węgier. Czy trzeba uciekać z Allegro by zacząć sprzedawać na Węgry jeśli sobie życżą?
@trybuna Opisz dokładnie problem, który się pojawia przy próbie zdefiniowania wysyłki na Węgry w cenniku.
@nat_not napisał(a):@trybuna Opisz dokładnie problem, który się pojawia przy próbie zdefiniowania wysyłki na Węgry w cenniku.
Mimo iż jakimś sposobem wystawiłem akcje i w informacji odnośnie wysyłki Dpd napisałem Węgry to aukcja się pokazała a już wczesnym rankiem była zawieszona. Nie mogę ustawić cennika na inne kraje wogóle interfejs alegro z ta wysylka i kosztami to jest jakis dramat
Mimo odznaczenia wysyłki wg. Innego cennika który Allegro zostawia sprzedawcy o nazwie umowa
zewnętrzna z przewoźnikiem podaję kwotę za wysyłkę i oferta nie może być kupiona przez Węgra i wysłana do Budapesztu. Klient się rozmyślił bo ile można czekać na sprzedawcę i obojętne Allegro na kolejnym rynku.
Teraz najlepiej ropa tam idzie.