Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem ponieważ kupujący założył dyskusje w której napisał cytuje:
"Opis problemu: Dzień dobry, chciałbym złożyć reklamację w związku z niedostarczeniem przesyłki. Zamówiłem przez Allegro 2 projektory gwieździstego nieba dla dzieci. Gdy odebrałem paczkę z paczkomatu, po jej otwarciu okazało się, że jest pusty. Skontaktowałem się więc z firmą kurierską, która ją wysłała, w celu weryfikacji. Torba zostanie znaleziona. Po dzisiejszej korespondencji firma kurierska poinformowała mnie, że przesyłka nie dotarła. W związku z powyższym zwracam się z prośbą o złożenie reklamacji i zwrot kwoty zapłaconej za towar, którego nie otrzymałem. Dziękuję bardzo, w załączniku przesyłam informacje dotyczące śledzenia przesyłki za pośrednictwem Packet."
I niestety nie mogę złożyć reklamacji u przewoźnika ponieważ pokazuje mi ze taki nr paczki nie istnieje. Paczka poszła na Słowacje. W tym momencie jestem zmuszony tylko oddać pieniądze kupującemu za to że przewoźnik najprawdopodobniej sobie przywłaszczył zawartość paczki i umywa ręce. Niestety przez te nowe zmiany w dyskusjach allegro. ja jako sprzedający, oprócz napisania wiadomości oraz zwrotu pieniędzy kupującemu nie mam żadnej innej opcji ruchu. Dlatego też pytam czy jednak da się jakoś w tą sprawę zaangażować pracownika Allegro. Pomocy
@ziemianz zgłosiliśmy to do przewoźnika. Gdy otrzymamy dalsze informacje w tej sprawie, damy Ci znać w zgłoszeniu nr 55590046.
Sprzedający nie ma opcji poproszenia o pomoc w dyskusji, ale zawsze możesz zgłosić się do nas jeśli potrzebna jest interwencja w prowadzonej dyskusji.