Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
- Aż się muszka zejdzie ze szczerbinką !
Synku, przynieś babci krem do ust.
- Tato, ale który?
- Ten z napisem "Kropelka"...
🤣
Rozmawiają dwie teściowe:
- Co robi pani zięć?
- Zwykle robi co mu każę.... dzisiaj szuka kosiarki 😁
Teściowa do zięcia:
- Dziś w radiu puścili przebój mojej młodości!
- "Bogurodzicę"?!
@Kaliope_Brzeg Bry ! @mdrogeria i mamy konkurencję drugą po kosiarkach :
@mdrogeria @Kaliope_Brzeg Dlaczemu tak drastycznie i w dodatku militarnie? Nie lepiej po dobroci?
Zięć do teściowej:
- Gdzie mamusia jedzie z tą kosiarką?
- Na cmentarz.
- To dobrze. A kto kosiarkę przyprowadzi?
- Wiesz? Kupiłem córce pianino na urodziny i myślałem, że będzie na nim grać. Niestety nie wyszło...
- Podobnie było u mnie, gdy kupiłem teściowej walizkę...
Przypomniałaś mi przygodę pirata Rabarbara z "Burzliwych dziejów pirata Rabarbara".
Kiedy pirat Rabarbar zrozumiał, że po dopłynięciu do brzegu czeka go Cudowna Rodzinna Sielanka (no i ona - żona...), zaczął płynąć zygzaczkiem.
A potem zygzaczkiem z pętelkami🤣
Dziś już nie ma takich książek. Feministki zasądziłyby autora na śmierć.
@kostas11 @mdrogeria @serwis-texas @domkar04 No to przyjmujemy zapisy uczestników wyścigów kosiarek !
@mr_oma Maja no to jeżeli będziecie organizowali jakiś event - macie już gotowy pomysł na pierwszą konkurencję. 😀 Nie ma za co.
@pinsplash Ten na "Zgłoś swój pomysł"! 😂.
A jak mi mój zięć kupi taką wypasioną kosiarkę (wiadomo, że na allegro), to ja się eventualnie pierwsza zgłaszam!
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ mała rzecz , a jak cieszy , z radości zamiast pakować kawały se opowiadamy , jescze trochę i szampan strzeli ..
@mdrogeria w końcu coś dobrego 🙂
Że co proszę ?? Przecież teraz ci uwali np gwiazdkę na obsłudze. Średnia z 2 ocen a nie 3 - no policz sobie. To jest dokręcenie śruby ! Tak miałeś 4,66 a teraz dostaniesz 4.5 przy upaleniu 1 gwiazdki. Jakby chcieli zrobić coś dobrego to by było z automatu 5***** jak przy smart jeśli masz koszt wysyłki uznawany za allegro za maksymalny. Np paczkomat 8.99 - a jak ktoś wysyła pleceniu za 20 to proszę sobie oceniać.
@Kasiulki2 mówią , że małe jest piękne
@Kasiulki2 bo... tak szybko odchodzą? 🤣
bo... któregoś dnia obejrzymy się za siebie i zdamy sobie sprawę, że były to rzeczy WIELKIE 😉