Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy wystawieniu nowego produktu, widnieje informacja odnośnie pobranej prowizji przy darmowym koszcie dostawy.
Oficjalnie jestem mega zadowolony z tej zmiany, bardzo przydatne, czekam na informacje odnośnie prowizji przy dodanym cenniku dostaw, a będzie zaj ebi ście
Ps. Przy edytowaniu starszych produktów, nie widnieje taka informacja, trochę szkoda ale może coś się zmieni również w tym kierunku
Tak, już wczoraj rzuciła mi się w oczy ta zmiana. Wyliczanie prowizji w odniesieniu do darmowej dostawy w większości przypadków wprowadza jednak w błąd.
@xyz96 czemu wprowadza, jest jasno opisane, wcale nie muszą tego robić bo wystarczy zapoznać sie z cennikiem i regulaminem, dodali to dla sprzedających co nie nie czytają i potem głupa palą czemu tu takie opłaty za sprzedaż 😄
Dlatego wprowadza, że odnosi się jedynie do darmowej dostawy i nigdzie tam nie napisano, że prowizja z płatną dostawą będzie inna. Nie ma pola do wpisania kosztu dostawy i nie ma określonej prowizji z tym kosztem. Sprzedający widzi prowizję i wystawia, a potem się okazuje, że prowizja jest wyższa. Allegro gdyby chciało, poinformowałoby tam skutecznie o wysokości prowizji razem z kosztem dostawy, ale nie chce i nie informuje.
Ja dziś sprzedałam złączkę za 1 zł i wyliczono mi prowizję na 0.96 zł. Czy to jest w porządku?
@moka1712 Wiesz, wszystko jest w regulaminie 😛 prowizja minimalna wynosi 0,25zł (liczona od każdej sprzedanej sztuki) + prowizja od kosztu wysyłki.
Założenie jest takie:
tak jak @xyz96 twierdzę, że wprowadza w błąd i gwarantuję , że ta funkcjonalność szybko zniknie
bo powinna dotyczyć każdej sytuacji - przeciez wystawiając ofertę Sprzedawca podaje w niej koszta wysyłki co za problem policzyć prowizję dla każdej sytuacji
i oczywiście wyboru płatnych opcji dodatkowych