Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wciąż występuje błąd w tłumaczeniu opisów ofert na allegro.cz z języka polskiego - fraza "zł" zostaje zamieniona przez translator na "kC" co wprowadza klientów w błąd. Przykładowo w opisie znajdują się informację o ewentualnych dopłatach w złotówkach a czeski klient ma podane te same wartości w koronach. Zgłaszałem ten problem na infolinii kilka dni temu ale wciąż nie zostało to poprawione...
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Coś wiadomo kiedy zostanie to poprawione?
Przykładowy Numer oferty: 13558040695
@mdfimage Jeśli problem został już zgłoszony, pozostaje mi prosić Cię o cierpliwość.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Wciąż nic! Naprawcie to w końcu bo to ogromny problem i wprowadza wszystkich czeskich klientów w błąd....
@mdfimage Bardzo mi przykro, że tyle czekałeś na odpowiedź. Dopytam, na jakim etapie prac jesteśmy w tym temacie.
@mdfimage przykro mi, ale otrzymałam odpowiedź, że musi to jeszcze trochę potrwać.
Odpowiedni dział pracuje nad rozwiązaniem, ale nie otrzymałam informacji konkretnie na kiedy przewidziane jest wprowadzenie poprawek.
Przecież to się w głowie nie mieści, iż nie wstrzymaliście sprzedaży na czeskiej wersji do czasu naprawienia tego DRASTYCZNEGO BŁĘDU. Przecież zmiana rodzaju waluty bez przewalutowania wprowadza każdego klienta w błąd. Ręce opadają co się dzieje z tym allegro... 😲