anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

weryfikacja ofert w przypadku wznawiania aukcji

MANTA_05
#9 Pomysłodawca#

Wznowiłam dzisiaj kilka aukcji które nie sprzedały się przed paroma tygodniami, w przypadku niektórych z nich to kolejne wznowienie- a właściwie wystawienie podobne gdyż nie ma opcji wystaw ponownie w przypadku zakończonych aukcji. do wczoraj nie stanowiło to żadnego problemu, aukcje były już przecież zweryfikowane, w treści nie zmieniono nawet przecinka. dzisiaj "wiszą" jako szkice i podlegają weryfikacji i wygląda na to że żadna aukcja się nie pojawi  bo minął czas na jaki została zaplanowana, czy wy w Allegro macie tyle czasu żeby weryfikować po raz kolejny coś dawno zweryfikowane czy też po kolejnych "udogodnieniach" dla nas sprzedawców czyli sales center (ale lubicie nam robić dobrze... ciągłe modyfikacje o kant stołu przydatne- ale to na odrębną dyskusję), wracając do meritum.  czy od dzisiaj wznawiane aukcje NIE RÓŻNIĄCE SIĘ NICZYM OD AUKCJI ZWERYFIKOWANEJ NP W CIĄGU OSTATNICH 14 DNI też będą podlegały kilkugodzinnej weryfikacji? czy ktoś tu zwariował? Proszę o odpowiedź od moderatora który będzie miął coś rzeczowego na ten temat do powiedzenia a nie poinformuje o przekazaniu do działu technicznego.. nie chce mi się umawiać kolejnej rozmowy telefonicznej  zwłaszcza że ostatnio nabraliście dziwnego zwyczaju puszczania 1 sygnału i rozłączania się z a potem info od was ze nie mogliście się skontaktować.. słabe to ... 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@MANTA_05 Podaj mi proszę numery przykładowych ofert, które nie zostały wznowione.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

MANTA_05
#9 Pomysłodawca#

Witam, aukcje pojawiły się w końcu, po czasie na jaki były wystawiane,  ale zawsze to coś. Jeśli to efekt interwencji to dziękuję

oznacz moderatorów