Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
WERYFIKACJA OFERY AKCEPTACJA ZA KILKA GODZIN USUNIĘTA I PUNKTY KARNE
Wystawiona oferta zaakceptowana zestaw 6 granatów z kulkami wodnymi aukcja dotyczy 6 szt
po kilku godzinach ostrzeżenie i usunięcie oferty czy moderatorom płaca za logi po co to sprawdzacie akcepujecie usuwacie
https://allegro.pl/oferta/kulki-zelowe-wodne-granat-7-8-mm-zestaw-6-granatow-17467887283
@grafikalin chętnie odpowiem jeśli coś jest dla Ciebie niezrozumiałe. Doprecyzuj proszę pytanie.
wystawiam ofertę z 6 garnatami
czekam allegro sprawdza i akceptuje ofertę
następnego dnia usuwa że klienta wprowadza w błąd ,że niby co wprowadza podpieliśmy się do katalogu allegro do ofert które sa już od bardzo dawna i nadal sa z tym opisem jednak to nasza wprowadzała w bład wykasowaliśmy prawie cały opis i wzowiliśmy jednak minus 20 punktów na koncie jest
@grafikalin rozumiem, jeśli zespół otrzymał zgłoszenie to zweryfikował ofertę pod konkretnym aspektem - stąd ponowna weryfikacja.
Mam nadzieję, że takich sytuacji będzie jak najmniej.
tak tylko ja nie wiem czym klienta wprowadzałem w błąd
@grafikalin skonsultowałem to i otrzymałem informacje, że w ofercie nie widzimy żadnych działań. Upewnij się proszę czy prawidłowy nr oferty mi wskazałeś.
@grafikalin konsultuję działania w ofercie 17305625294 - prosze o cierpliwość, wrócę tu z odpowiedzią.
EDIT: otrzymałem informacje, że oferta zotała usunięta za słowo "OREO" - co nie ma związku z przedmiotem, ponieważ na gniotku jest napis "DREO". Zespół odpowiedzialny za weryfikacje prosi, abyś nie używał frazy "OREO".
dziękuje za poświecony czas teraz wszystko już wiem aukcja poprawiona