Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kolejny weekend to samo. W poprzedni też niektóry wiadomości przychodziły z opóźnieniem jak np wiadomość o wpłacie kilka godzin po wpłacie choć reszta wiadomości z danej sprzedaży była w porządku albo wiadomość o wypłacie środków z payu przyszła w poniedziałek o 15:30, choć wypłata była automatyczna w nocy i kasa na koncie była wcześniej czyli o 14:20. Teraz znów widzę powtórka z rozrywki. Dobrze, że sprawdziłam w finanse, bo klientka by się przez Was naczekała.
Zgłaszany przeze błąd ze skrytkami DHL to już ze 3 tygodnie sprawdzacie. Nadal nie wiem czy jak zamówię to informacje o paczce gotowej do odbioru będą w serwisie czy nie będą? Paczka nieodebrana będzie widniała jako odebrana czy nie? Ile jeszcze mam czekać???
Błąd z wyszukiwarkami nadal jest. Pewnie sobie tak jeszcze pobędzie miesiąc, dwa czy na zawsze... Był łatwy do powtórzenia, bez problemu kilku użytkowników go tu powtórzyło. Czyli masa ludzi musi go mieć. I był już kilka dni przed zgłoszeniami na forum, czyli support pewnie standardowo zlał zgłoszenia ludzi marudzących na wyszukiwarki nawet się temu nie przyglądając... Jak myślicie ilu ludzi dostających taki syf w wynikach zrobi jakiekolwiek zakupy? To również Wam kasa ucieka... Allegro zbudź się...https://allegro.pl/listing?string=muscolino%20Badanie%20palpacyjne
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć @AnnaG-Antyki, dziękuje za zgłoszenia i przepraszam za długi czas oczekiwania.
- Zgłosiłem Twój problem z opóźnionymi wiadomościami.
- W przypadku przesyłek DHL, biorąc pod uwagę, że wymienione przesyłki to standardowe przesyłki DHL - nie w Allegro Delivery, skontaktowaliśmy się bezpośrednio z przewoźnikiem. Zapytałem o status zgłoszenia, ale nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi.
- Błąd z wyszukiwarką zgłaszany tutaj przez użytkowników również został przez nas zgłoszony, jednak nie otrzymaliśmy jeszcze odpowiedzi.
Wczorajszego maila o wpłacie do tej pory nie dostałam... Za to mam nowy "kwiatek" z drugiego konta. Klient zapłacił wczoraj ale sposób dostawy i płatności wybrał dopiero dziś - ciekawe.... @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dziękuję chociaż za przeczytanie ze zrozumieniem to już coś na tym portalu. Mogę się założyć, że standardowo jak ze wszystkim gdzie tylko mogą zwalą to na WP. A my będziemy się z problemem męczyć zawsze...
Jednak doszedł przed minutą... Opłacone 27-go o 11:33. Powiadomienie o wpłacie 28-go o 10:32. Prędkość nadświetlna xD
Dlaczego to figuruje jako rozwiązane? To jest prawie doba opóźnienia w informacji o płatności.... Nic nie jest rozwiązane.
@AnnaG-Antyki rozumiem, przepraszam za opóźnienie. Rozumiem, że informacja finalnie dotarła do Ciebie?
Tak z 23 godzinnym opóźnieniem. I to nie pierwszy mail tak dziwnie opóźniony. W zeszły weekend było to samo. Jak ktoś nie sprawdzi statusu płatności w finanse to finalnie takie cuda skończą się poopóźnianymi wysyłkami. U mnie to dotyczyło transakcji, gdzie to była stała klientka przyzwyczajona do przesyłki elektronicznej w max 2h. Więc gdybym nie spojrzała na wpłaty w systemie to miałaby prawo nieźle się wkurzyć...
@AnnaG-Antyki rozumiem. Najmocniej przepraszam za opóźnienie. Mam nadzieję, że podobne sytuacje nie pojawią się ponownie.