Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Od kilku miesięcy trwa weryfikacja Przelewy 24. Skany dowodu obie strony wysłane, przelew 1.01 zł dokonany 7 września 2020, zwrot kwoty 8 września 2020. Dlaczego to trwa tak absurdalnie długo ?
Faktycznie nie zwróciłem uwagi, że PayU, jest na zielono jako aktywny. Ale aktywowałem również Przelewy 24, zrobiłem błąd ?
@Anax5 Z poziomu Allegro nie widzę próby aktywacji Przelewów24 na Twoim koncie. Możesz jednak wykonać ją teraz. Postępuj zgodnie ze wskazówkami dostępnymi w zakładce, którą wskazałam wyżej.
Jestem w trakcie weryfikacji w usłudze Przelewy 24. Przelew zrobiony, dokumenty przesłane, mimo to, jestem proszona o kontakt.
@Pel-Decor Operator płatności informuje, że przesłane dokumenty są niekompletne. Prawdopodobnie dlatego konieczny jest kontakt.
Albo skany niewyraźne, albo dane konta Allegro inne, niż dane konta w banku. Nie dostałeś żadnej wiadomości o powodach nieudanej weryfikacji? Dziwne.
Skany z całą pewnością wyraźne, dane poprawne. Żadnej informacji zwrotnej na email nie dostałem. Niczego nie przegapiłem bo mam filtry na poczcie pozakładane.