Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam chciałbym w końcu dokładnie zrozumieć jak działa ta wielowariantowość?
Posiadam wystawione spodnie motionflex w różnych kolorach np. (brąz, czerwone, ceglaste, szaro-czarne, niebieskie). Chciałbym mieć całą kolorystykę połączoną w wielowariantowość. Próbuję robić to ręcznie niestety zmiany się nie zapisują.
Kolor brązowy jest jako jeden kolor, ceglasty połączył mi się z czerwonym, natomiast szary, niebieski i żółto czarny również razem dodatkowo te 3 ostatnie modele motionflex są połączone z innym modelem spodni czyli cottonflex.
Z tego co wyczytałem muszą być te same parametry oraz zdjęcie z katalogu produktów szary, nieb. i żółto-czarny posiada zdjęcie na którym widnieje przód i tył spodni te inne kolory posiadają zdjęcie tylko przodu spodni.
Czy wystarczy tylko zgłoszenie w katalogu zmiany zdjęcia głównego na takie na którym jest widoczny tylko przód?
Dlaczego brąz nie połączył mi się z ceglastymi i czerwonymi skoro jest takie samo zdjęcie?
Przykładowe numery ofert:
brąz: 17257998074
czarno-żółte: 17257961293
ceglaste: 17307746051
czerwone: 17307652997
niebieskie: 17290914908
oraz model cottonflex, który chciałbym, żeby był oddzielnie połączony, żeby nie łączył się z Motionflexami: 17307854369
@bhpmario ujednolicenie miniatur będzie konieczne, gdy to poprawisz, dla pewności zgłoś proszę wszystkie produkty, które mają zostać połączone za pomocą pliku (do pobrania z tego artykułu) przesłanego za pomocą formularza (możliwość dodania załącznika pojawi się, gdy wybierzesz kontakt w wiadomości e-mail).
Czy zatwierdzicie mi taką zmianę w katalogu? Chodzi o ,,zgłoszenie błędu w katalogu" dodanie zdjęć przodu i przesunięcie go jako tego wyświetlającego się?
Dlaczego kolor brązowy nie jest połączony z ceglastym i czerwonym skoro zdjęcie jest to samo?
@bhpmario tak, zmiana miniatury powinna zostać zatwierdzona z poziomu formularza zgłaszania błędu w produkcie.
Nie mam możliwości zweryfikowania, dlaczego spodnie brązowe nie są z pozostałymi, dlatego napisz proszę za pomocą formularza i prześlij produkty, które powinny być ze sobą połączone.
Czy z wysyłką pliku mam czekać do momentu zatwierdzenia miniatur w poszczególnych kolorach?
@bhpmario wyślij proszę ten plik od razu, a w treści wiadomości zaznacz proszę, że już zgłosiłeś poprawę miniatur. Będzie na pewno szybciej.