anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak usprawnić odbiory DPD z punktu allegro delivery ?

Halfrunt
#20 Guru#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Na wstępie bardzo proszę o wykluczenie z jakości sprzedaży dwóch zamówień nie odebranych na czas z punktu Allegro Delivery przez przewoźnika DPD:

• de749310-f5cc-11ef-a8d3-1154fd9153a6 przewoźnik Allegro One Box, DPD nr: A001PEKXB0
  • 94997062-f948-11ef-9f7a-6b888f5224da przewoźnik Allegro One Box, DPD nr: A001Q2MPQ0

Na trzech wysłanych tym sposobem, aż dwie wtopy, super 👌

Z innymi jak np. Allegro One, czy nawet UPS brak problemów, czy można jakoś wyłączyć w moich opcjach dostawy przewoźnika DPD? bo mieszkam w centrum Warszawy i może tu nie docierają swoim zasięgiem... ?

Czy mogą drodzy moderatorzy przedstawić odpowiedniemu działu, sytuację notorycznych odmów odbioru prze DPD z własnych punktów Allegro Delivery?  Dowiedziałem się, że przyjeżdżają, ale nikt nie chce paczki odebrać, a Pani z punktu sama wydzwania z prośbami. 
Powiem więcej, proszę sprawdzić na mapie
punkt_allegro_warszawa.jpg
Jeśli DPD do Żabki (po prawej) podjeżdżają nawet kilka razy dziennie, to w czym problem by raz na dobę zajrzeć obok do punktu? (po lewej) 
oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Halfrunt poprosiłam o wykluczenie tych zamówień z Twojej jakości.