Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, allegro usunęło mi aukcje. Dostaje taką informacje. W zgłoszeniu wykazano, że Twoje oferty naruszają prawa wyłączne (na przykład prawa do znaku towarowego bądź prawa autorskie do projektu przedmiotu) zgłaszającego.
Nie wiem o co chodzi. Ja jestem jedynym producentem (projektantem) swoich produktów! Wszystko jest produkowane przeze mnie , więc totalnie nie rozumiem jak ktoś może mieć roszczenia do moich produktów! Dodam też, że wszystko jest pakowane i wysyłane również u mnie. To jakiś kolejny absurd.
Podaje nr aukcji o którą chodzi: 12900563549
Pozdrawiam
Paweł
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@dregal_pl Nie możesz zamieszczać w tytule ani opisie oferty informacji dotyczącej lalek Barbie. Produkty firmy Mattel nie powinny się również znajdować na zdjęciach w ofercie Twoich przedmiotów.
ja tego nie rozumiem, sprzedawca stara się opisać swój produkt zgodnie z ustawą konsumencką i regulaminie allegro dokładnie, ze wskazaniem do czego służy
nie pisze, że jest to produkt firmy barbie, tylko do czego by go stosował
już widzę awanturę jakby zamieścił samo zdjęcie - że było to łóżko kupione do salonu, a jest
takie lilipucie i pasuje do lalki barbie
@nat_not ja poznaję jakiej firmy ma drzwi, panele podłogowe i jakiej firmy użył farby na ścianach - dlaczego odwołujecie się tylko do lalek - dyskryminujecie innych w/w producentów 😉
przecież nie wiem czy poważni producenci materiałów budowlanych chcą być kojarzeni z lalkami.
tu masz przykład Chińczyka
https://allegro.pl/oferta/barbie-podkladka-pod-mysz-14542202028
i nie jest to produkt matel
tu masz mysz z barbie
https://www.komputronik.pl/product/99894/modecom-art-barbie-1-mc-619.html
i nie jest to produkt matel chociaż na oficjalnej licencji - można go wystawiać na allegro?
Mnie usunęło lalkę Elefun bo ktoś kto zakładał indeks wybrał indeks lalki barbie.
W opisie ani nigdzie nie było nawet wzmianki o "Barbie"
W sumie nie wiem czy tutaj można używać tego słowa - może to takie zakazane słowo
link do mojej sprawy Odp.: Usunięta aukcja - Allegro nie sprawdziło powodu - po prostu usunęło, w sumie nie wiedzą co był...
Dzięki za odpowiedź. W 100% się zgadzam! Ciężko mi zrozumieć dlaczego sprzedawcy (dzięki którym ten portal istnieje) są tak źle traktowani, cały czas kłody pod nogi i zmuszanie do "nowości" które w większości sprawiają tylko problemy i dodatkowe koszty.. Przykre to jest.
Pozdrawiam Cię @RED
Witajcie w świecie Skynet.
Tutaj rządzą algorytmy, bot-y i AI wspierane przez "Ministerstwo Alleprawdy".