Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Produkt nie posiada kodu EAN, czy mogę wystawić taki produkt? Wybierając produkt z formularza, żaden podobny produkt nie ma kodu EAN, a mimo to jakoś widnieje w sprzedaży.
Tak na szybkiego, to musisz znaleźć taką kategorię gdzie EAN nie jest obowiązkowy.
Bardzo dziękuję za odpowiedź! Miłego dnia 🙂
Może da się wystawić w kategorii "kolekcje i antyki" ,tam nie ma tych kodów i wiele przedmiotów można do tej kategorii dopasować.
mam fotelik rowerowy i ni szlag nie chce mi wystawić bez ean już mnie trafia podpowiedzcie jak to zrobić bez tego kodu bo patrzyłam na antyki wszędzie ean blokuje
@asiek152 każda oferta na Allegro musi być połączona z Katalogiem produktów, a jeżeli parametrem identyfikującym jest kod EAN, to jego podanie będzie konieczne.
Kody EAN nie są wymagane na Allegro Lokalnie.
@Alcia20Q wyszukaj w katalogu produkt za pomocą frazy , wybierz taki , którego parametry i najważniejsze tytuł są zbliżone do Twojego , a jeśli nie ma to idź do Biedry i spisz EAN z produktu marki własnej , za pomocną jego utwórz produkt w katalogu. Spisz sobie klika bo może się okazać ,że biedronkowy serek figuruje w katalogu allegro jako zderzak do Audi lub coś zupełnie innego .