anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam, jak mogę wystawić produkt bez kodu EAN?

Alcia20Q
#7 Wielbiciel#

Produkt nie posiada kodu EAN, czy mogę wystawić taki produkt? Wybierając produkt z formularza, żaden podobny produkt nie ma kodu EAN, a mimo to jakoś widnieje w sprzedaży.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

serwis-texas
#21 Demiurg#

@Alcia20Q 

Tak na szybkiego, to musisz znaleźć taką kategorię gdzie EAN nie jest obowiązkowy.

oznacz moderatorów

Alcia20Q
#7 Wielbiciel#

Bardzo dziękuję za odpowiedź! Miłego dnia 🙂

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Może da się wystawić w kategorii "kolekcje i antyki" ,tam nie ma tych kodów i wiele przedmiotów można do tej kategorii dopasować.

oznacz moderatorów

asiek152
#1 Nowicjusz#

mam fotelik rowerowy i  ni szlag nie chce mi wystawić bez ean już mnie trafia podpowiedzcie jak to zrobić bez tego kodu bo patrzyłam na antyki wszędzie ean blokuje 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@asiek152 każda oferta na Allegro musi być połączona z Katalogiem produktów, a jeżeli parametrem identyfikującym jest kod EAN, to jego podanie będzie konieczne. 
Kody EAN nie są wymagane na Allegro Lokalnie. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Alcia20Q wyszukaj w katalogu produkt za pomocą frazy , wybierz taki , którego parametry i najważniejsze tytuł są zbliżone do Twojego , a jeśli nie ma to idź  do Biedry i spisz EAN z produktu marki własnej , za pomocną jego utwórz produkt w katalogu. Spisz sobie klika bo może się okazać ,że biedronkowy serek figuruje w katalogu allegro jako zderzak do Audi lub coś zupełnie innego .

oznacz moderatorów