Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Założyłam konto na którym odbywały się licytacje dla WOŚP. Podczas rejestracji podałam numer konta na które powinny wpływać opłacone środki za przesyłkę (kwota za przedmiot z licytacji idzie prosto na konto fundacji). Niestety do tej pory na moje konto nie wpłynęła żadna kwota, pomimo iż większość przedmiotów jest już opłacona a część już nawet wysłana (opłaciłam sama te przesyłki). Czy coś jest nie tak, czy może czeka się tak długo na te środki?
Pewnie ktoś nie wpłacił za wysyłkę, bo to osobny przelew trzeba wykonać.
Tak podejrzewam.
Przy zakładaniu konta dla WOŚP nie było nic o osobnym przelewie za przesyłkę. Było trzeba tylko podać numer konta bankowego na które wpłyną pieniądze za przesyłkę.
To niem. jak coś sprzedwalem zawsze logowałem się już istniejącym, kontem Allegro.
pomożecie?
Za przedmiot i wysyłkę płaci się jednym przelewem.
@wosp_dziwnow Na Twoim saldzie Allegro Finanse widzę niewypłacone środki: https://allegro.pl/payments-operation-history/#!/ Sprawdź proszę czy nie są to właśnie koszty przesyłek.
A Allegro Finanse sprawdź numer konta podanego do wypłat i kliknij "wypłać środki". Za dzień(czasami dwa) te środki będą na podanym koncie.