anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wsparcie Allegro oraz kontakt z obsługą drastycznie spadł na jakości

muscle_freak
#9 Pomysłodawca

Cześć,

Nie wiem kto obecnie zarządza i jakie ustalacie Państwo manuale (kopiuj/wklej) instrukcje dla konsultantów, ale poziom rozmowy z nimi, a także dostępność (czas czekania 2 dni na rozmowę telefoniczną (!), jest nie do zaakceptowania. Poziom jaki Państwa pracownicy prezentuja, jak również wiedza (a raczej jej brak) i zerowa, dosłownie zerowa pomoc w jakiejkowiek sprawie lub wsparcie jest dramatyczna. Upadek obserwuję od 1-2 lat, na ten moment jest to nieprofesjonalne tak bardzo, że marzy mi się zastąpienie Państwa AI. Mam nadzieję, że to niedługo nastąpi (chociaż kto wie, może już jesteście botami, tylko najniższej generacji i stąd te problemy).

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Taaa i teraz najlepsze. Regularnie spamują powiadomieniami o szkoleniach dla sprzedawców. Tylko czego mają uczyć? Jak olewać własnych klientów? Jak wciskać, że czerwone jest zielone? Czy może jak mieć 1.2 gwiazdki w jakości?

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru ⭐⭐

Tak, a na trustpilot mają nawet 1,3 gwiazdki 

https://pl.trustpilot.com/review/www.allegro.pl

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Oj tam, bo nie wliczam tam ich tych 5ciu gwiazdek od gościa wypożyczającego telewizor na święta. To jest 1.2 xD

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@AnnaG-Antyki  Allegro jest jak ksiądz który uczy jak wychowywać dzieci, nie ma doświadczenia, ale będzie tłumaczyć jak zdobyć 5 gwiazdek😏

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor ⭐
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor ⭐

muscle_freak  zgadzam się z tobą całkowicie pomoc jest do niczego i fatalna przez niektórych doradców, ale są wyjątki niektórzy doradcy chcą pomóc 

oznacz moderatorów