Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem dziś maila od serwisu, który zaczyna się tak: "Zdajemy sobie sprawę, że wielu z Was musi sprostać niepewności i wyzwaniom na skutek stale zmieniającej się sytuacji epidemiologicznej. Chcemy Was wspierać, aby umożliwić Wam jak najbardziej bezproblemowe kontynuowanie działalności w najbliższych miesiącach.
Od wielu z Was wiemy, że ważne jest wsparcie w zakresie przepływów pieniężnych i elastyczności w regulowaniu opłat. Oferujemy więc kwalifikującym się sprzedawcom z kontem firmowym opcję odroczenia większości opłat za sprzedaż na 30 dni. "
Ale nie cieszcie się za wcześnie 😋 Ten mail jest od e-Bay, nie od Allegro. Od Allegro w ramach wsparcia dostajemy od 2. kwietnia wyższe prowizje do zapłacenia.
Od Allegro mamy smarta darmowego też się wspierają 😄 😄 😄
@TomBanknoter I wyczytałam, że ten sam serwis ogłosił : "Twoje konto sprzedawcy będzie chronione przed obniżeniem statusu od przypadającej 20 marca oceny poziomu obsługi do oceny przypadającej 20 czerwca " Nic tylko zazdrościć 🙂
@Kaliope_Brzeg Logistycznie jest tylko jeden drobny problem: mocno ograniczona możliwość wysyłek za granicę. Ale zawsze to miło wiedzieć, że ktoś się o Ciebie troszczy, a nie patrzy tylko, jak by Cię tu mocniej złupić.
Potwierdzam też dostałem taką informacje od e-bay ,
allegro też nam wyśle taką wiadomość ale z informacją że muszą podnieść prowizje
już niedługo allegro zmieni nazwę **piiip** lub allePusto , jak ceny będą wyższe niż u Pani Basi w sklepie lub jak nie będzie komu sprzedawać
nie wiem co gorsze, nowe pomysły allegro czy wirus oba zjawiska mogę wpędzić człowieka do grobu .....
znowu cenzura alleD_rogo , allegro wprowadza allecenzure - nowomowa jak w książkach George Orwell
no to czekać aż ocenzurują wyraz allecenzura 😉 dzisiaj jest 26-03-2020 , ile dni im to zajmie 😉
Haha, dobre 😄 Napięcie Jak u Hitchcocka.
allecenzua - zobaczymy czy działa