Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od dawna próbuje przystąpić jako sprzedawca do tej usługi, ale nie ogarniam ilości informacji ,jaką przygotowało allegro dla sprzedawców. Nie wiem nawet czy spełniam wszystkie warunki. Próbowałam znaleźć jakiś kontakt e-mail do kogoś kto mógłby mi pomóc. Niestety nie znalazłam żadnego odnośnika do pomocy technicznej. Czy ktoś z pracowników Allegro mógłby mi pomóc i krok po kroku , w skrócie wdrożyć mój sklep ?
Emusklep Obowiązkowe 2opcje OWP i 1 kurier . W nazwie przedrostek allegro np ,,allegro Inpost kurier ,,.
A jeszcze prościej umowa z Pocztą oraz Inpost.
@Emusklep wszystko masz poprawnie, opinie, zwroty, jakość obsługi musisz zmienić tylko ceny dostaw i samo wskoczy poniżej ceny i przewoźnicy jacy liczą się w smarcie 🙂
Pierwszy warunek:
Punkty odbioru
|
Przedział cenowy
|
---|---|
od 0,01 zł do 9,99 zł
|
|
od 0,01 zł do 6,70 zł
|
|
Paczka w RUCHU
|
od 0,01 zł do 6,70 zł
|
od 0,01 zł do 7,99 zł
|
|
UPS Odbiór w Punkcie
|
od 0,01 zł do 7,99 zł
|
Automaty do paczek
|
Przedział cenowy
|
---|---|
od 0,01 zł do 8,99 zł
|
|
Paczkomaty 24/7
|
od 0,01 zł do 8,00 zł
|
Listy i przesyłki polecone
|
Przedział cenowy
|
---|---|
od 0,01 zł do 6,99 zł
|
Przesyłki kurierskie
|
Przedział cenowy
|
---|---|
Allegro Pocztex Kurier 48
|
od 0,01 zł do 11,99 zł
|
X-press Couriers
|
od 0,01 zł do 12,99 zł
|
Allegro Kurier DPD
|
od 0,01 zł do 12,99 zł
|
Kurier UPS
|
od 0,01 zł do 12,99 zł
|
Jeżeli chcesz umożliwić klientowi darmowy zwrot w ramach przesyłki kurierskiej objętej Allegro Smart! - waga paczki nie powinna być większa niż 30kg.
lub
Drugi warunek
jedna z powyższych metod dostawy w cenie nie wyższej, niż te podane w tabeli oraz udostępnij numer śledzenia przesyłki w Allegro dla przynajmniej 50% transakcji z ostatnich 30 dni.