anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wykluczyliśmy z Twoich statystyk zamówienia, które nie zostały wysłane na czas

TechartGSM
#14 Krzewiciel

Właśnie otrzymałem takiego emaila:

TechartGSM_0-1765876535159.png

Pytanie brzmi: jakichże to zamówień nie wysłałem terminowo, bo nie kojarzę ANI JEDNEGO, o łaskawcy.

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
34 ODPOWIEDZI 34

ted_n
#9 Pomysłodawca

Jak zwykle zamiatanie pod dywan. Oj tam oj tam 😄

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Coby się Wam miotełka nie złamała...

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

Widzę że miotełka się nie złamała i zamiatacie dalej... Żeby Wam tylko miejsca pod dywanem starczyło. Będę odświeżał regularnie ten temat.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@TechartGSM Nikt nic nie zamiata pod dywan... Proszę Cię jeszcze o cierpliwość. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@N_Nitka28 Zastanawia mnie jedno... Skoro z tak trywialną i banalnie prostą sprawą nie potraficie sobie poradzić w 2 tygodnie, to co z tymi deko bardziej skomplikowanymi... Żenada.

oznacz moderatorów

BikeOutlet_pl
#12 Orędownik

@TechartGSM  tych nie tykają nawet długim kijem.. Pamiętam jak kiedyś drążyłem pewien temat przez półtora roku.. w końcu odpuściłem

TechartGSM
#14 Krzewiciel

Kolejne dwa tygodnie minęły... Za co Wam płacą powiedzcie? Za siedzenie na stołeczkach i dyskusje o tylnej części ciała Maryny??

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

Kolejne dwa tygodnie minęły... Za co Wam płacą powiedzcie? Za siedzenie na stołeczkach i dyskusje o tylnej części ciała Maryny??

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  Czy macie jakiś problem z wysławianiem się? Zdecydowanie odnoszę takie wrażenie. A może to ból odwłoka?

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

Dekalog Allegro_ Zawsze się wykręcisz.png

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@TechartGSM 

Cześć! Przepraszam, że wracam do Was tak późno z odpowiedzią. Dziękuję też za troskę, zapewniam, że brak odpowiedzi nie miał związku z żadnym bólem. 

Mieliśmy świadomość, że zwiększona liczba zamówień w weekend (13 - 14.12) mogła wpłynąć na terminowość nadawania przesyłek. Zastosowane przez nas wykluczenia miały na celu ochronę przed negatywnym wpływem ewentualnych opóźnień na Waszą Jakość Sprzedaży. Dlatego tak jak informowaliśmy, wykluczyliśmy ze statystyk zamówienia, które:
zostały złożone i opłacone 13, 14 i 15 grudnia przed godziną wysyłki tego samego dnia oraz nie zostały wysłane w dniu zakupu. Następnie weryfikowaliśmy, czy zamówienia te zostały zakwalifikowane jako nadane terminowo, i w takim przypadku uwględnialiśmy je w statystykach i przyznawaliśmy za nie punkty w jakości.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

actp-sklep
#11 Animator

@TechartGSM 

To dziwne, bo ja w tej sprawie dostałam inną odpowiedź w grudniu:

Cytuję:

actpsklep_0-1769787145871.gif

@actp-sklep Wracam do Ciebie z odpowiedzią. 

Te wykluczenia były błędne. Obecnie weryfikujemy tę sytuację. Jeśli zamówienia zostały nadane terminowo, brakujące punkty w panelu Jakości zostaną przywrócone.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@Syrena_zT Znowu "Na pałę". Błagam, tym razem nie próbuj się nawet nieudolnie bronić. Po raz x-ty nie zapoznałaś się z problemem, tylko na rympał wypisujesz brednie. Brawo.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@TechartGSM 

Potrzebuję dokładnie zapoznać się ze sprawą i wrócę z odpowiedzią. Proszę o cierpliwość.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

kosmeteusz
#10 Popularyzator

A wystarczyło napisać prawdę te 6-7 tygodni temu - niechcący się "send to all" kliknął 😉

oznacz moderatorów