Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Kategoria Firma i usługi. Nie chce połączyć produktu, bo pewnie ktoś wpisał go gdzie indziej. Nie mogę dodać kolejnego, ponieważ mam zablokowane wystawianie produktów w tej kategorii.
@SwiatSprzatania Której oferty dotyczy ten problem? Czy podczas próby jej połączenia z produktem pojawia się jakiś komunikat?
Wózek do sprzątania dwuwiaderkowy 2x17l z prasą
8851394116
Oferta 8851394116 - Parametr EAN w Twojej ofercie jest przypisany do innego produktu w Katalogu.
@SwiatSprzatania Podaj mi jeszcze EAN, który wpisujesz.
Nic nie wpisuje. Ten produkt jest wystawiony od bardzo dawna. EAN kiedyś wpisałem: 5906660907862
@SwiatSprzatania w katalogu produktów ten EAN jest przypisany do oferty wystawionej w kategorii:
Supermarket > Utrzymanie czystości > Akcesoria do prania i sprzątania > Wiadra. Czy próbowałeś wystawić swoją ofertę w tej kategorii? Wówczas po uzupełnieniu parametrów identyfikujących (podany przez Ciebie EAN i marka: CleanPRO) oraz parametrów obowiązkowych (stan, kod producenta, marka, pojemność, rodzaj, materiał, cechy dodatkowe, EAN) oferta powinna zostać połączona z katalogiem produktów.
@la_nika
Skoro już wiadomo, że "w katalogu produktów ten EAN jest przypisany do oferty wystawionej w kategorii ... " niewłaściwej (bo wózek to wózek, a nie wiadro) to z perspektywy kupującego jestem ciekaw jakie działania i jak szybko zostaną podjęte przez Allegro, aby doprowadzić to do porządku.
@A3dam @SwiatSprzatania przeanalizowaliśmy to i zmieniliśmy kategorię w katalogu produktów na zaproponowaną przez Ciebie: Firma i usługi > Przemysł > Profesjonalne urządzenia czyszczące > Wózki przemysłowe.
Daj proszę znać czy udało Ci się połączyć produkt z Twojej oferty z katalogiem 🙂
Dalej ten produkt jest zablokowany.
Parametr EAN w Twojej ofercie jest przypisany do innego produktu w Katalogu.
@SwiatSprzatania czy uzupełniłeś wszystkie parametry? Czyli stan, kod producenta, marka, pojemność, rodzaj, materiał, cechy dodatkowe i EAN?
Tak
@SwiatSprzatania spróbuj proszę jako kod produktu zamiast: 352607, wpisać EAN: 5906660907862.
No w końcu! Dziękuję.