Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
chciałbym wypłacić środki z allegro.cz. Mamy konto bankowe w koronach. W jaki sposób mógłbym je dodać do konta? Panel oferuje tylko zamianę naszego konta bankowego w PLN na nowe. Chciałbym mieć możliwość wypłat na 2 różne konta. Czytam że weryfikacja zajmuje dużo czasu, dlatego wolał bym uniknąć zmiany konta przy każdej wypłacie.
Dzień dobry @LiderWood! Możesz dodać drugi numer rachunku bankowego do wypłat środków ze sprzedaży. Aby to zrobić:
W tym artykule znajdziesz więcej informacji na temat wypłat z allegro.cz, a także informację jak przypisać rachunek bankowy do wypłat w danej walucie.
Dzień dobry,
niestety blokuje nas tutaj punkt drugi. Po wybraniu dodania metody wypłat wyskakuje komunikat "
Dokończ aktualnie otwarty proces, aby móc dodawać kolejne metody wypłat. Po zakończeniu procesu sprawdź swoje ustawienia wypłat." i kolejny punkt z informacją "
Proces weryfikacji może potrwać kilka dni. Poinformujemy Cię o decyzji e-mailem."
Wygląda to tak już od 2 tygodni. Nie wiem skąd ta dodatkowa weryfikacja, sprzedajmy na allegro już od kilku lat i jestem prawie pewien że nie mieliśmy problemu z weryfikacją przed próbą dodania tego konta w koronach czeskich. Co mogę zrobić żeby nasza firma została zweryfikowana?
@LiderWood Dziękuję za te informacje 🙂 Zweryfikuję sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią
Najlepiej gdyby Allegro samo robiło przewalutowanie po najlepszych kursach.