Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
przed chwilką sprzedałam ksiązkę dla dzieci za 9,90zł
Ksiązka ALFABECIAKI Wesoła rodzinka od A do Z | (9585130660) | 1 sztuka | 9,90 zł |
i widzę, ze została pobrana prowizji 3,59zł! Proszę o informację jaka jest wysokość prowizji dla książki oznaczonej jak używana, bo zgodnie z pobraną opłatą wychodzi, ze jest to ponad 36%!
Czy to jakiś błąd czy żart?
pozdrawiam
monika
@Kasiulki2 Klubowe to ja pamiętam i Popularne, aczkolwiek nie pamiętam po ile były, bo zazwyczaj po szkole starsi koledzy dawali popalić😁
Jaki młodziak, 3 z przodu już nie mam😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Trzy z czymś. Ale nazywały się Sporty, Popularne były później, jak się sportowcy wkurzyli...
Młodziak jesteś. Za niecałe dwa miesiące nawet czwórka z przodu Cię nie uratuje, hehe! Wskoczy mi nowa cyferka i co mi wtedy zrobisz, dzieciaku?
@Kasiulki2 Wystrugam Ci laskę😂
Mam dwie. Jedną po pradziadku, drugą babcia kupiła w Zakopcu za Stalina. Ta druga przypomina wydłużoną ciupagę, więc uważaj
@Kasiulki2, niestety, drobnica musi szukać innej alternatywy, Allegro zmienia się, a my nie pasujemy do obrazka🙃
P.S moja kicia do domu wraca tylko na michę, ale przynajmniej nie muszę kuwety sprzątać 😼
@Kasiulki2 Gdzie Cię tak skasowali na 2500%?
A przewinął się już taki temat - o prowizji od gratisów, które są tylko prawie gratisowe - a prowizja od prawie gratisowych gratisów nie jest nawet ciut-ciut gratisowa, tylko wynosi 2500% właśnie.
Może wskoczy link?
W sumie to może faktycznie wrzucić koszt wysyłki w cenę towaru i dać koszt wysyłki gratis i wyjdzie taka sama prowizja i trefność wywinduje. Pamiętam te początki Zefiry mentolowe a jak kasy było więcej to Dunhille zielone te z zagraniczną banderolą. Klubowe, Cudzesy i Don Pedro to już dla desperatów a Żytnią to tylko tak się mówiło sklepowej, że dla taty a waliło się w kilka osób w piwnicy 🙂
No patrzcie państwo! Też zaczynałam od Zefirów tak na poważnie popalać. No i Dunhille - mniam! Paczka podzielona na dwie części, w każdej dziesięć papierosków leżało...
Co do trefności - uprzedzili Cię. Bodaj od dziś pojawiła się nowa opcja sortowania: "Trafność - najlepsza cena" Próżno szukać powiadomień o zmianie, próżno szukać różnic między nową opcją a starym sortowaniem po cenie - ale jest.
NOWOŚĆ. ZMIANA, ZMIANA, ZMIANA, HURRAAA!!!
Ja jeszcze tego nie widzę bo zapewne wprowadzają to falami, ale dzięki za cynk. Wszystko da się rozkminić bo tam nie pracują ludzie
od nas.